Pretraži

„OVO JE JEDINA PRAVA ISTINA“: Uraganke prvi put progovorile o razlogu raspada grupe

Showbiz
0
Hurricane

Vest su i one potvrdile i navele da će do tada izbaciti još nekoliko pesama i imati poslednju zajedničku turneju, nakon čega će svaka krenuti svojim putem.



Ipak, kako su navele, ostaće u prijateljskim odnosima, pa nema razloga da se oko toga pravi velika fama.

  • Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se – rekla je Ksenija za Blic.

Ivana se potom nadovezala i poručila da im je potreban i odmor, jer već pet godina, kada je zvanično grupa i nastala, imaju ubrzan tempo.

– Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Posle “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predahe ni malo – rekla je pevačica.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Treća članica grupe Sanja Vučić prisetila se njihovih početaka i spekulacija da neće dugo trajati. Ipak, kako ističe, za njima ostaje puno pesama, hitova, ali i Evrovizija na kojoj su osvojile svetsku publiku.

  • Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko – istakla je ona, a na pitanje da li smatra da je najbolji vokal u grupi, te da se možda zbog toga razilaze, Vučićeva dodaje:

  • Onda ne bih mogla da izdržim ni pola godine da imam takav stav. Ova grupa sadrži članice koje doprinose na određeni način. Ženske grupe se uvek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrešenja – rekla je pevačica i navela da se u poslednje vreme više bavi autorskim radom nego pevanjem.

Za kraj, one su najavila nove projekte.

  • Imamo tu američku turneju u septembru, snimićemo još dve, tri pesme. Mi bismo volele da napunimo Arenu, ko to ne bi voleo. Prvi koncert nam je bio na gostovanju kod Maje Berović, mogao bi da bude i poslednji – zaključile su one u intervjuu za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz