Pretraži

OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA TINE TARNER: Otkriveni detalji ispraćaja legendarne muzičke zvezde 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Jonathan Ross Show

Tina je preminula u svom domu u Cirihu, a kako je saopšteno, biće sahranjena na privatnoj službi, a upravo to je bila njena poslednja želja. 



– Tina Tarner biće sahranjena u Švajcarskoj. Ona nije želela veliku javnu sahranu. Htela je da bude kremirana nakon smrti, očekujem da će to biti veoma privatan događaj. Siguran sam da će se kasnije organizovati memorijalni koncert i odavanje počasti – navodi se u saopštenju kojim se njen PR tim obratio javnosti. 

– Biće to za njene veoma bliske prijatelje u Švajcarskoj i njenog menadžera – neće biti veliki događaj. Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica – potvrdio je njen dugogodišnji saradnik Edi Hempton Armani.

Podsećamo, Tina je sa svojim mužem već decenijama unazad živela u Cirihu, gde su imali ogromno imanje sa luksuznom nekretninom i privatnim jezerom.

Kako je jednom prilikom ispričala u intervjuu, Ameriku je odlučila da napusti zbog ljubavi. 

– Otišla sam iz Amerike jer sam uspela u drugoj zemlji i moj dečko je bio u drugoj zemlji. Evropa je jako podržavala moju muziku – rekla je 1997. čuvenom voditelju Lariju Kingu.

Tina Tarner se za Ervina Baha, koji je poreklom Nemačke i koji je radio kao muzički direktor 2013. godine, udala  posle skoro tri decenije veze. U Evropi su živeli od 1994. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz