Pretraži

OVO IH JE ODALO: Milena Radulović ponovo sa ovim kolegom!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ radovan_vujovic

Nakon petogodišnje ljubavi, prošle godine Milena Radulović i Radovan Vujović stavili su tačku na svoju emotivnu vezu, a javnost je ostala u neverici sudeći po tome da su važili za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene.Iako su se razišli kao emotivni partneri, njih dvoje ostali su prijatelji, a kako nisu nikada iznosili detalje iz svog privatnog života, postoji uverenje da ih je daljina razdvojila, s ozbirom na to da je Milena radila na projektima u inostranstvu.

  • Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to – pričala je lepa glumica, a onda je usledio prekid.

Međutim, nedavno su opet viđeni zajedno i to dok vredno rade na projektu, snimajući seriju "Državni službenik". Milena je fotografisala Radovana i objavila fotografiju na društvenim mrežama, što je mnogima bilo drago da vide, jer je odličan pokazatelj da su i dalje dobri prijatelji i kolege.

  • Milena je oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu ‒ rekao je prošle godine pre raskida Radovan Vujović.
Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz