Pretraži

Ovi naši izvođači su među najslušanijima na platformi Spotify u 2021. godini

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Izvođači iz IDJTV mreže u 2021. ređali su brojne hitove, a njihova publika ih je sa velikim uživanjem slušala i na audio striming aplikaciji Spotify, koja je postala dostupna na Balkanu pre dve godine.

Ekipa portala IDJTV izdvojila je pet izvođača koji su ostvarili veliki uspeh na toj platformi:

Devito

Screenshot: Instagram/devitovamackica

Screenshot: Instagram/devitovamackica


U pitanju je jedan od izvođača koji je trenutno najaktuelniji mladi pevač na regionalnoj sceni i deo naše IDJ familije, a definitivno je obeležio i protekli period na mreži Spotify.

Naime, Devito je u ovoj godini imao čak 72 miliona strimova, 2,2 miliona slušaoca, 2,5 miliona sati slušanja, a njegovi hitovi pevali su se u 159 zemalja sveta.

Inače, Devito je 12. novembra objavio prvi deo svog albuma "Leden", na kojem su se našla četiri spota i pesme "Mamacita", "Putin", "Leden" i "Magija".


Ovaj artist sa fanovima podelio je i informaciju da će se, s obzirom na to da je prvi deo albuma fokusiran na njegove solo pesme, drugi deo sastojati isključivo od dueta sa izvođačima čiji rad voli i prati godinama unazad.

Takođe, popularni izvođač nedavno je na svom Instagram profilu najavio još jedan album.

Voyage

 

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

 

Popularnom izvođaču ova godina je bila najuspešnija u dosadašnjoj karijeri.

U prilog tome govore brojni hitovi, ali i uspešna američka turneja, kao i pregledi na Youtube-u i platformi Spotify.  Više od 40 miliona strimova, 1,2 miliona slušaoca, 1,6 miliona sati slušanja i 157 zemalja u kojima se slušaju njegove pesme su samo dokaz da je ovaj mladi artist na samom vrhu ove scene. 



– Hvala vam za ovakvih godinu dana. Sledeće godine radimo još jače i još više. Rekord – poručio je Voyage na svom Instagram storiju. 

Nucci

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

Jedan od izvođača koji takođe broji milione na striming servisu je Nucci. On je na ovoj mreži "zaradio" 23 miliona strimova, 757 hiljada slušaoca, 822.6 hiljada sati slušanja, a njegovi hitovi slušali su se u 136 zemalja.

On se tom prilikom na Instagram storiju zahvalio svojim fanovima.

– Hvala vam za ljubav. Svašta smo uradili prvi, 2022. zvanično game changing. Pazite šta sam rekao.


Inače, Nucci je 26. novembra izbacio novi singl pod nazivom "Localo", koji je oduševio publiku.

Nikolija

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

 

Pevačica Nikolija ove godine napravila je pometnju sa numerom"Orhideja", koja je za samo nekoliko sati uspela da pobroji veliki broj simpatija, a po komentarima se moglo zaključiti da su fanovi i te kako oduševljeni zvukom i spotom.

 

Zbog toga, ali i drugih hitova, među kojima je i "Sve bih", ona je zasluženo dobila 10 i po miliona strimova na Spotify-ju, više od 593 hiljada fanova, 460 hiljada sati slušanja, a građani 128 zemalja zabavljalo se uz njene pesme.

Nikolija se inače pre tri meseca porodila po drugi put i na svet donela još jednu ćerku, a nakon toga se potpuno posvetila svojoj muzičkoj karijeri.

MC Stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

 

Izvođač Marko Stojković, javnosti poznat kao MC Stojan pre ti dana je izbacio spot za pesmu "Vegan", duet sa kolegom Wajwai-jem.


Pesma je pre izlaska spota postala viralna na društvenim mrežama,  a da je ova saradnja urodila plodom dokazuje i činjenica da je 

MC Stojan na mreži Spotify tokom ove godine dobio 23 miliona strimova, milion slušaoca, više od 946.000 sati slušanja i to u čak 141 zemlji sveta.

Kao znak zahvalnosti, on je na Instagramu napisao:

– Hvala svima i obećavam da ću se odužiti za ogromnu podršku punih 13 godina velikim htovima u 2022. godini.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz