Pretraži

Ove zvezde su, zbog samo jedne greške na Instagramu, platile veliku cenu! (FOTO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/gigihadid

Oni su poznati i bogati, prati ih veliki broj ljudi na Instgaramu i kao javne ličnosti imaju ogromnu društvenu odgovornost. Upravo zbog svih navedenih činjenica, svaki loš potez ovih zvezda naiđe često na osudu njihovih fanova a pojedini potezi nas i slatko nasmeju. 

——————– Sponsored ——————–


Kim Kardašijan je neko ko strogo pazi na svaki svoj potez u javnosti, ipak i popularnoj rijaliti zvezdi se  u naletu besa "omakne". Svake godine kada je "Noć veštica" Kim svoje fanove obraduje zanimljivim kostimom, te godine je okačila fotku na kojoj je bila prerušena u Pamelu Anderson, što njeni fanovi očigledno nisu prepoznali. Izrevoltirana ovom činjenicom Kim je u videu svoje fanove nazvala "retardima". Ovaj potez je naišao na ozbljnu osudu javnosti ali i medija. Kim je ubrzo uputila izvinjenje. 

Dara Bubamara je nedavno greškom okačila video na kojem simulira oralni seks, sa odgovarajućim rekvizitom. Kada je shvatila šta je uradila i da je video već uveliko počeo da kruži internetom, Dara se obratila fanovima na Insta storiju, rečima: "Omaklo mi se, vežbala sam". Ovaj njen potez je nasmejao sve a Dara se iz čitave situacije izvukla kao pobednik. 

Photo:Instagram/darabubamara

Photo:Instagram/darabubamara


Religija je jako osetljiva stvar na društvenim mrežama, pogotovo ako ste javna ličnost. Manekenka Điđi Hadid je na svojoj koži osetila, koliko može da košta poigravanje sa religioznim motivima. Ona je sa kolačićem u obliku Bude, oponašala poklonike ove religije, koji su potez zgodne manekenke oštro osudili. Điđi je suspendovana  sa revije koju je trebalo da radi u Kini, što se odrazilo i na njen bankovni račun. Manekenka je takođe morala da uputi i izvinjenje svim vernicima. 

https://youtube.com/watch?v=7xCaH5YJmUk

Nataša Bekvalac je nedavno otkrila sve čari Instagram lajva. Još uvek nije savršena u tome ali joj dobro ide i što je najvažnije uvek nas slatko nasmeje dok se zabavlja ispred svoje kamere. Nataša se nedavno na Instagram lajvu pridružila ćerki Hani za koju je milila da vredno uči kod drugarice. Misleći da je ugasila lajv, Nataša je počela da kritikuje ćerku, terajući je da skine šminku i da počne da uči. Natašina strogoća je nasmejala sve. 

Ono što će te prvo primetiti na Instgaramu pevačice Bijonse je da ne prati nikoga. Pevačica dozirano i smisleno objavljuje svoje fotografije na Instagramu a svaka sakupi preko milion lajkova. Iako je na svojim fotografijama uvek besprekorno sređena, nije tajna da čak i Queen B uživa u čarima fotošopa. Jedna od njenih fotografija je to otkrila a fanovi joj nisu oprostili na nespretnosti prilikom sređivanja fotografije. 

Photo:Instagram/beyonce

Photo:Instagram/beyonce

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz