Pretraži

Ove naše zvezde su otvoreno govorile o estetskim korekcijama koje su imale (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/uki_q

Mnoge poznate ličnosti ne dele tačno sta su operisale i odbijaju o tome da pričaju, dok one hrabrije javno govore o tome i šalju poruku mladim devojkama preko svojih platformi i koriste svoj uticaj kako bi probudile svest o ovoj temi.Nikolija Jovanović

Jedna od njih je i Nikolija, koja je na svom Tiktok profilu odlučila da progovori na ovu temu, ali i da doda da se veoma kaje zbog nekih stvari koje je uradila. Otkrila je kako je prvo uradila grudi, ali da to ne bi ponovo uradila jer smatra da su prirodne grudi najlepše, a kako kaže, druga glupost koju je napravila je operacija usana. To je uspela da koriguje i sada ima svoja priodna usta.

@nikolijaofficial

Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija Hvala!

♬ original sound – nikolijaofficial

Nos je operisala zbog devijacije i sa tim je vrlo zadovoljna, ali vinirima na zubima je nešto zbog čega se kaje i smatra da je to mogla da reši na bolji način. Njena priča je defintivno naterala mnoge žene da se zamisle i možda otkažu neke zahteve koje su planirale.

Teodora Džehverović

Teodora je pre nekoliko godina baš za naše kamere otkrila kako jedva čeka da stavi silikone i da je ne zanima tuđe mišljenje jer to radi samo zbog sebe. Otkrila je i da joj je veoma važno savetovanje sa doktotom, a moramo da priznamo da Teodora sada izgleda bolje neko ikada i da njene fotke na društvenim mrežama odišu samopouzdanjem. 

Uki Q

Uki Q je jedna od naših najpoznatijih tiktokerki koja je otvoreno pričala o svojim plastičnim operacijama na društvenim mrežama. Pre nekoliko godina je za IDJTV pričala o tome šta misli o svom nosu i da ga jedan dan voli pa ga ne voli, a ove godine ga je operisala i podelila to sa svojim pratiocima. Šerovala je snimke gde se na njenom licu vide podlivi i modrice kao i realnost kako izgleda oporavak od operacije i cena zahvata, pa je mnoge fanove oduševila sa svojom iskrenošću.

Screenshot: Instgaram/uki_q

Screenshot: Instgaram/uki_q

 

Pre toga je javno pričala i o operaciji grudi i da joj je u odrastanju bili glupo da se presvlači pred vršnjakinjama jer je mislila da izgleda kao dečak. Dodala je da je samoj sebi kupila grudi kada je zaradila pare i deluje kao da se uopšte ne kaje zbog svoje odluke.

Koje su još poznate devojke pristupile ovom trendu saznajte u novom izdanju emisije IDJMash:

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz