Pretraži

Ove javne ličnosti su krile svoju trudnoću od javnosti

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Izdovojili smo nekoliko poznatih dama, koje nisu odmah podelile srećne vesti sa svojim pratiocima i fanovima, već su čekale da prođe neki period ili čak da dođe trenutak da se porode.

Kada je zatrudnela po drugi put, Nikolija Jovanović je skrivala trudnoću sve do trenutka kada se porodila i na svet donela drugu ćerku, koju je dobila u vezi sa Reljom Popovićem. Iako su mediji spekulisali da je pevačica u drugom stanju, ona se nije oglašavala tim povodom. Na dan kada je dobila naslednicu, 17. jula ove godine, Relja je obelodanio da su on i Nikolija postali mama i tata jedne devojčice i da Rea sada ima sestru. Posle toga se Nikolija svima zahvalila na čestitkama na društvenim mrežama i time potvrdila da je ponovo postala majka devojčice, čije ime još uvek nije otkriveno javnosti.

Iako su mediji brujali o prvoj trudnoći Katarine Grujić, pevačica je tek u šestom mesecu priznala da očekuje prinovu sa svojim suprugom Markom Gobeljićem. Ona je sredinom septembra, nakon njihovog venčanja, objavila fotografiju sa trudničkim stomakom i objavila da će postati roditelji devojčice Katje.

  • Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Jedva te čekamo princezo naša – napisala je Katarina ranije na svom nalogu.


Ena Luna je takođe jedna od naših javnih ličnosti koja nije želela da deli vesti o trudnoći sa svima. Ena je lepe vesti podelila samo sa najbližima, dok se na društvenim mrežama uveliko pričalo o tome kako je u drugom stanju zbog jedne fotke, na kojoj se nazirao njen stomak. Ona u početku nije želela da potvrdi, jer je želela da sačuva svoju privatnost. Međutim, nakon nekog vremena ona je obelodanila da će svojoj ćerki Nastji podariti mlađu sestru postavivši sliku na kojoj se vidi da je u blagoslovenom stanju. 

  • Postojale su te neke spekulacije, iskreno odakle je to počelo ne znam. Ja to nikada nisam ni krila od ljudi sa kojima sam u kontaktu, koji me sretnu. Nisam želela da to podelim sa 200 hiljada ljudi, skoro 300 hiljada. Bilo mi je previše – otkrila je ona ranije u emisiji "IDJHOT" i dodala:

  • To je bila moja odluka i ja sam potpuno spontano dan posle Uskrsa odlučila da se meni baš ta fotka dopada i da ću da je objavim.

Ena Luna se porodila 29. septembra, a svojoj drugoj ćerki dala je ime Daša.

Pevačica Mia Borisavljević htela je da sačuva svoju drugu trudnoću od očiju javnosti. Prva dva meseca je ćutala o tome, a onda je početkom trećeg meseca priznala pripadnicima sedme sile. Kako je Borisavljevićeva tada izjavila, vestima se najviše obradovao njen izabranik Bojan Grujić, dok njena naslednica Ema nije najbolje razumela, pa zato nije pokazala emocije pri saznanju da će dobiti još jednog člana porodice.

Pevačica je na svet donela svoje drugo dete, devojčicu, 10. jula i ona i njen partner su joj dali ime Tea.

Rijaliti zvezda Kajli Džener je svoju prvu trudnoću vešto krila od javnosti do samog kraja kada je dobila ćerku Stormi sa dečkom Travisom Skotom. I po pitanju druge trudnoće nije želela da se oglašava u početku, ali je stigla zvanična potvrda da će ponovo dobiti dete sa svojim partnerom Trevisom. Kajli je na Instagramu u videu pokazala pratiocima test za trudnoću, koji je bio pozitivan, ali i rekacije svojih najbližih na tu vest.

Holzi je dugo krila da čeka dete sa piscem i producentom Alvenom Aidinom. Ona je pre toga imala vrlo traumatično iskustvo sa trudnoćom, pošto je izgubila bebu koju je čekala sa reperom G-Easyjem. Kada je zatrudnela sa drugim partnerom Alvenom, ona nije želela da otkriva u početku, već je to učinila pred sam termin i tako iznenadila sve.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz