Pretraži

OVE GODINE NEĆEMO GLEDATI NJIHOVE STAJLINGE: Predstavljamo zvezde koje su impresionirale svojim izdanjima na Met Gali (FOTO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/ArianaGrande

Gledaoci su do sada imali priliku da gledaju svetske zvezde poput Lejdi Gage, Ariane Grande, Bili Porter i Kejti Peri kako šetaju i poziraju pred paparacima na crvenom tepihu u elegantnim odevnim kombinacijama.

Međutim, neke od slavnih dama, uključujući Džuliju Roberts i Amandu Sajfred, obukle su kao za crveni tepih bez obzira što su bile u izolaciji.

Džulija je u kupatilu nosila raskošnu crno-belu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s me…not going to the Met Ball tonight. #stayhome #yesyoustillhavetostayhome

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on May 4, 2020 at 1:55pm PDT


Amanda je, u međuvremenu, objavila fotografiju na kojoj pozira u šumi. Obe pozadine su se vrlo razlikovale od uobičajenog impozantnog okruženja u muzeju umetnosti Metropoliten.


Postojao je zvanični prenos uživo pod nazivom "A Moment with the Met", čiji je domaćin bila glavna urednica "Vogue-a" Ana Vintur. Iako to nikad ne bi moglo da se uporedi sa onim što je ranije bilo, videli smo pevačicu Florens Velč iz benda Florence+the Machine kako izvodi "You've Got the Love" ispred čudesne pozadine.


Vintur je rekla gledaocima kod kuće: "Ovo je vreme tuge i teškoće za milione, a odlaganje žurke nije ništa u poređenju sa tim. Pa ipak, jedna stvar koju smo naučili kroz ovo teško vreme je da smo potrebni jedni drugima, ta zajednica je od suštinskog značaja za to ko smo."

– Ako ćemo iz ove pandemije izaći jači i otporniji, moramo izaći iz nje povezani kao nikada do sada – dodala je ona.

Takođe je tražila donacije za Met Galu i Common Thread, odnosno inicijativu za pomoć onima koji se bore da opstanu u modnoj industriji.

Kada je reč o odevnim kombinacijama poznatih iz prethodnih godina posebno su se izdvojili: Ariana Grande, Rijana i Midi Kejling. Oni su svojom pojavom impresionirali prisutne, kao i gledaoce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

only been once but happy first monday in may (also may the fourth be with u 🪐) 🤍 @verawanggang

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on May 4, 2020 at 5:57pm PDT

 


 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz