Pretraži

Ove boje kose će dominirati u 2022. godini!

Showbiz
0
Pixabay

Promena boje kose  jednostavan je i brz način da se osvežite sopstveni look i ispratite aktuelne beauty trendove. A ako već duže vreme razmišljate da se odlučite na ovaj korak, ali niste sigurni za koju nijansu da se odlučite, tu smo da pomognemo! Evo koje ćemo nijanse ove godine viđati gotovo svuda – možda vam baš neka od njih zapadne za oko, te poželite i da je ponesete. 

Čokolada + karamela

Tamnija nijansa kose naglašena karamel pramenovima izgledaće tako zavodljivo.  Osim toga, ova boja vizuelno će povećati volumen i obezbediti više svetlosti vašem licu.

Bakarni sjaj

Bakarana nijasna, osim što je i te kako atraktivna, već dugo je i veoma popularna. Kada sve pobeli (kao u ovom periodu godine), ona će se vas sasvim sigurno izvojiti iz mase i još više skrenuti pažnju na sebe. Za njeno održavanje preporučuje se upotreba maske koja jača kosu i pomaže u održavanju intenziteta boje.

Platinasto plava

Poslednjih godina popularnost platinasto plave naprosto ne jenjava. Ona najviše reflektuje svetlost, te doprinosi blistavom i živahnom izgledu kose, a ljubičasti šampon pomoći će vam u njenom održavanju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz