Pretraži

OVDE SNOVI DOLAZE DA UMRU: Otkrivena unutrašnjost stana Kim i Kanjea, mnogi tvrde da je jeziv zbog ovoga (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan je jednom prilikom rešila da otvori vrata svog doma kako bi magazin "Vog" dobio ekskluzivne fotografije, ali nije pretpostavljala da će to izazvati negativne reakcije njenih fanova.

——————– Sponsored ——————–

Naime, u tom snimku se u kupatilu vidi veoma čudan lavabo koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, pa je Kim rešila da ceo jedan video posveti tom lavabou i njegovom uputstvu za upotrebu.

Ti komentari sada nisu ništa u poređenju sa onima koje je izazvao izgled celog stana Kim i Kanjea u Kalabasasu, čije su fotografije objavljene na sajtu za prodaju nekretnina.



Kim je rešila da proda jednu od svojih mnogobrojnih nekretnina, budući da se ovaj stan nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće. Ova luksuzna nekretnina se prostire na 2.260 metara kvadratnih, a njena vrednost se procenjuje na tri i po miliona dolara.

Fotografije ovog stana su izazvale lavinu komentara čim su se našla na internetu, a svi su se složili da je ovaj stan jeziv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fittings ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 6, 2019 at 12:35pm PST

Zidovi, podovi i nameštaj, sve je napravljeno od hladnog mermera i u svetlim nijansama, te mnogima nije jasno zašto bi neko želeo da živi u ovakvom stanu.

Fotografije celog stana možete da pogledate OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz