Pretraži

Ovakvom potezu se niko nije nadao: Dženifer Lopez u jeku priča o razvodu jednom objavom iznenadila sve, fanovi se pitaju šta je prava istina

Showbiz
0
Foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Holivudksa zvezda Dženifer Lopez je u jeku priča o njenom rastanku sa glumcem Benom Aflekom jednim potezom sve ostavila bez teksta.

Već neko vreme glavna tema medija širom sveta jeste odnos poznatog para, Dženifer Lopez i Bena Afleka. Sve češće se kako u medijima, tako i na društvenim mrežama mogu videti navodi da su njih dvoje nagovestili kraj braka, da se svađaju, da su odnosi među njima jako loši.

Mnogobrojne detalje iz njihovog života fanovi su uzimali kao „dokaze“ o kraju njihove veze. Naime, premda je par nedavno zajedno viđen na ulicama Los Anđelesa, kada su se uputili ka jednom poznatom restoranu i delovali potpuno opušteno i srećno, mnogi smatraju da je taj potez bio samo „trik“ kako bi se još malo produžilo prikrivanje istine o krahu njihovog braka.

Najveću sumnju u „nameštenost“ ovog viđenja izazvalo je to što je par vešto izbegao da za medije da izjave o navodima o njihovom raskidu. To što su oboje uslikani bez vereničkog prstenja je dodatno podgrejalo priče, a ni Dženiferino otkazivanje koncertne turneje, kao i priče o Benovom preseljenju iz vile u novi stan nisu pomogli ovim pričama.

Međutim, uprkos svemu, Dženiferina poslednja objava na Instagramu je sve bacila u vodu i pokazala da stvari ipak stoje drugačije nego što se misli.

Naime, ona je povodom „Nacionalnog dana očeva“ koji se u velikom broju zemalja širom sveta obeležava u trećoj nedelji juna, objavila sliku Bena Afleka iz mladosti i tom prilikom napisala:

„Naš heroj. Srećan dan očeva!“

Foto:Printscreen/Instagram:jlo

Nakon ove ona je objavila i fotografiju svog oca, pa dodala:

„Volim te tata“, a ono što mnogima nije promakla da je sličnost između njega i Bena Afleka na ovim fotografijama neverovatna.

Foto:Printscreen/Instagram:jlo

Zbog ove objave mnogi veruju da su sve priče o razvodu bile laž, dok drugi sumnjaju da je u pitanju još jedan pokušaj da se prikrije prava istina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz