Pretraži

OVAKO SU SE KARLEUŠA I TOŠIĆ UPOZNALI: Imao je njene postere u sobi, a uz ovu pesmu su se prvi put poljubili

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ karleusastar

Tužnu vest Jelena je podelila samo nekoliko dana nakon što su proslavili godišnjicu braka, a tom prilikom rekla je da je u pitanju njihov međusobni dogovor.



Njihova ljubav imala je dosta uspona i padova, a pevačica je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali, kao i kako je Duško uspeo da osvoji njeno srce.

– Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku – on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – ispričala je svojevremeno pevačica.

Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića prerasla je u sagu za koju se zanima cela Srbija i region, a malo ko zna, kako je romansa duga 14 godina, počela. 

Niame, Tošić je bio lud za Jelenom i pre nego što su se upoznali, a isplivala je i poznata je i numera koja je ozvaničila početak njihove romanse.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

  • Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je Karleuša svojevremeno.

Prvi poljubac medijima omiljenog para dogodio se nešto nakon prvog susreta i to pred Jeleninom kućom na Bežanijskoj kosi u autu, dok su se sa radija čuli taktovi pesme "Pogledi u tami".

Pevačica je tada otkrila da je baš u tom trenutku znala da je srce poklonila onom pravom:

  • Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene – opisala je jednom prilikom Jelena.

Bivši par venčao se 28. juna 2008. godine i svadba je mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili.

U trenutku kada su izgovarali sudbonosno "da", Karleuša je bil u sedmom mesecu trudnoće, sa svojom ćerkom Atinom, dok je godinu dana kasnije sa Tošićem dobila još jednu devojčicu Niku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz