Pretraži

Ovako su izvođači isprozivali svoje kolege u pesmama!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Definitivno jedna od najvećih drama na sceni u poslednje vreme jeste odnos između Breskvice i Vojaža.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Iako su važili za par na koji su se svi ugledali, na samom početku prošle godine oni su stavili tačku na svoju vezu, a ovaj postupak iznenadio je ceo region. Iako je Mihajlo držao do toga da ne želi da proziva svoju nekadašnju devojku po medijima, a ni po svojim mrežama, Anđela baš i nije bila tog stava. Posle duge medijske pauze, njena prva pesma se odnosila upravo na Vojaža, a tome u prilog ide i sam naziv njene pesme ,,Srećan put", dok u pesmi peva ,,Bon voyage, zbogom ljubavi moja", jasno aludirajući na Veruovića. Iako su fanovi osudili što je pesmu objavila isti dan kao i Vojaž, kao i samu činjenicu da se osvrnula na bivšeg dečka u svojoj prvoj pesmi nakon raskida, pesma je postigla veliki uspeh i milionske preglede. 

Slično kao i sa prethodnim slučajem, bilo je i sa Sergejem Pajićem i Unom Kablar.

Screenshot: Youtube/ IDJTV

Screenshot: Youtube/ IDJTV

 

Iako su oboje jasno rekli da ne žele da se prozivaju nakon raskida, koji su krili neko vreme od svih, dogovora su se i držali neko vreme, ali to ipak nije dugo potrajalo. Sergej je nakon raskida prvu pesmu posvetio Uni, gde je opisao koliko mu je srce slomljeno, a već u narednoj ,,Mila" prozivke su pljuštale, što su primetili i sami fanovi. On je Ukiq nazvao svakakvim imenima, a isprozivao je i to što je nakon raskida ona počela da vežba na šipki, što radi i devojka u njegovom spotu. Takođe, u pesmi aludira i na to da ga je varala sa drugim dečkom. Iako su fanovi  bili podeljenog mišljenja nakon izbacivanja ove pesme, numera je pobrojala više stotina hiljada pregleda na jutjubu. 

Još jedna drama odigrala se kada je Vuk Mob objavio svoju pesmu ,,Litar na litar". On je u numeri isprozivao kolegu Sha, ali i starletu Minu Vrbaški.

Photo: Instagram/iamvukmob Instagram/nenadaleksicsha

Photo: Instagram/iamvukmob Instagram/nenadaleksicsha

 

Naime, poznato je da reperi nisu u dobrim odnosima još od zajedničkog učešća u rijalitiju, kada je Sha uplovio u vezu sa Tarom Simov. Iako Vuk nikada nije zvanično potvrdio da su stihovi ,,Dečko me je pljuvao, ja krenuo mu ribu" namenjeni Sha i da se odnose na Taru, nedavno je Aleksić sam priznao tokom izlaganja u rijalitiju da su stihovi namenjeni njemu. Takođe, zbog stihova ,,Više voli kuac od Vrbaški Mine", dobio je čak i tužbu od pomenute starlete



Iako za razliku od prethodnih drama, ova nije bila "namerna", nastao je pravi haos posle nje. Naime, u pesmi ,,Poni" Bake Praseta, Fox se osetio prozvanim zbog stihova ,,Imam 22 i imam Poršea, a ti imaš 32 i možeš samo da gledaš", ali nije mu puno falilo da mu uzvrati udarac.

Screenshot: Youtube/ bakaprase

Screenshot: Youtube/ bakaprase

On je odmah u svojoj narednoj numeri ,,Fulje" imao kontroverzan stih ,,Bolje ćerka fulja, nego Baka Prase", na šta Bogdan nije ostao imun. Nakon što je čuo da ga je Branko isprozivao, Baka je snimio disstrack, gde je Kljaića nazvao "propalim treperom". Iako su prepucavanje sa jutjuba prebacili i na društvene mreže, ovaj dvojac je zakopao ratne sekire u novembru pretprošle godine u sklopu Bakinog serijala "mirenja" sa svima sa kim je bio na ratnoj nozi, gde je priznao da sporan stih zapravo uopšte nije ni bio upućen Foxu, nego da su u pitanju bile samo rime. Inače, u sklopu ovog serijala je Bogdan želeo da se pomiri i sa Vojažem, ali reper nije delio entuzijazam sa jutjuberom. 

Najsvežija, ali svakako ne i najblaža drama opevava nasilje repera Numera prema njegovoj bivšoj devojci Lidiji.

Screenshot: YouTube/HAZZE

Screenshot: YouTube/HAZZE

Naime, Lidija je gostovala novoj izvođačici Trixie na numeri ,,Dorime" gde je opisala nasilje koje je pretrpela. Zanimljivo je to što se nije potpisala onako kako se i zove, nego je upotrebila umetničko ime MadMia, a stihovi poput ,,Ruke su zelene" i ,,Zaboli me moje lice, tvoja ruka, dobro znam te nema te do jutra" svima su proterali trnce kroz telo. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz