Pretraži

Ovako su izgledali počeci poznatih: Pronašli smo njihove prve fotografije na Instagramu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/mc_stojan

Interesentano je bilo podsetiti se kako su izgledale prve fotografije koje su pojedine poznate ličnosti objavile, a portal IDJTV izdvojio je one najinteresantnije.

Sara Jo

Popularna mlada pevačica prvu fotografiju na Instagramu podelila je 3. januara 2014. godine. Sara je na selfiju pozirala tako što je napućila usta i zažmurila na jedno oko. Takođe, od šminke nosi ajlajner, maskaru i rože karmin, a kosu je vezala crvenom maramom. Opis fotografije je izostavila, ali njeni heštegovi su glasili – #photoshooting, #RosalLipBalm i #morningrose.

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

Pevačica je na ovoj slici zaradila 3.187 lajkova i 78 komentara.

U nešto kasnijem periodu, imali smo prilike da na ovoj društvenoj mreži vidimo Sarina raznolika izdanja – od sasvim kratke "muške" frizure, preko dugačkih crno-zelenih kikica, do roze pramenova i kraće kose sa šiškama, kakvu frizuru danas i ima. 

Takođe, primećuje se da ona danas broji znatno više lajkova – na poslednjim fotografijama koje je objavljivala imala je između 20.000 i 40.000 lajkova, a ispod svake objave nalazi se bar stotinak komentara.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Heštegova na novijim fotografijama gotovo i da nema, ali sada Sara Jovanović najčešće koristi opis fotografije ali i tagove da označi osobe sa kojima je na slici. Često postavlja i fotofragije i snimke sa nastupa.

Relja

Relja Popović svoju karijeru započeo je sa kolegom Vladom Matovićem, a od 2005. do 2015. godine bendu bio je u bendu Elitni Odredi. Upravo iz tog perioda i datira njegova prva objava na Instagramu, objavljena 27. januara 2013. godine.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

Na fotografiji vidimo Relju okrenutog leđima prema kameri, dok pevač raširenih ruku gleda u more. U tom trenutku on je imao svega 4.552 lajka i 63 komentara. Opis i hešteg nije koristio, a fotografija je verovatno slikana telefonom sa nešto slabijom rezolucijom. Iste godine pevač je podelio još samo dve fotografije, a prvu fotografiju sa svojom izabranicom Nikolijom postavio je u aprilu 2015.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

Danas reper ima deset puta više lajkova  znatno veći broj komenatra. Heštegove i dalje retko kad koristi, a služi se tagovima. U poslednjim objavama koje se odnose na seriju Besa, u kojoj Relja igra lik Igija, vidimo da mu je komentare ostavljao i poznati glumac Milan Marić. 

MC Stojan

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan definitivno je najviše zasmejao fanove svojom prvom fotografijom na Instagramu. 

Naime, pevač je objavio sliku na kojoj vozi traktor, a na sebi ima berbude i šorts, sat i japanke, dok tetovaže u tom trenutku nije imao.

Photo: Instagram/mc_stojan

Photo: Instagram/mc_stojan

 

Ranije je objavljivao slike sa poznatima, međutim danas to retko kad radi, obično samo bude kada pravi duet sa kolegama. Ipak, esto se mogu vdeti snimci sa njegovih nastupa. 

Poslednja fotografija koju je objavio je iz Pariza sa Teodorom Džehverović i ona ima više od 36.000 lajkova, kao i skoro 100 komentara.

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Screenshot: Instagram/mc_stojan

Primećujemo da se Stojan dosta promenio – od stila do frizure, a da su njegove fotografije sada profesionalne i boljeg kvaliteta.

Emina Jahović

Prva slika pevačice je iz avgusta 2013. godine, kada je Jahovićeva podelila fotografiju sa plaže u belom kupaćem kostimu sa crnim tufnicama, skupljenom kosom i naočarama za sunce. Od nakita je nosila samo mindžuše, a u opisu slike je napisala : "Morning from the beach. Love u".za ovu fotografiju je dobila 1.113 lajkoba i 12 komenatara. Heštegove i tagovanja je samo povremeno koristila.

Screenshot: Instagram/yaemina

Screenshot: Instagram/yaemina

 

 Godinu dana kasnije počela je objavljivanjem slika sa naslovnice za časopise za koje je pozirala, i fotofrajije su vremenom dobijale na kvalitetu, a sami opisi počinjali su da dobijaju heštegove.

Danas ova pevačica, koju naovoj mreži prati 633 hijade ljudi ima izmeđ 5 i 20 hiljada lajkova i veći broj komenatara. Postavlja slike sa letovanja, iz teretane, retorana, reklama…

Screenshot: Instagram/yaemina

Screenshot: Instagram/yaemina

Emina je dugo bila brineta, ali tokom prethodne godine imala je i svetle pramenove.

Corona

Na Instagram profilu poznatog repera Predraga Miljkovića Corone prva fotografija datira iz decembra 2018. godine, jer je pevač svoje ranije slike obrisao. Prva objava je zapravo snimak sa njegovog nastupa, a tom prilikom Corona je napisao:

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

 

  • Novi Sade hvala na ogromnoj ljubavi! Nemam reči mogu samo da kažem da se vidimo uskoro opet! Volimo vas. Heštegove nije koristio, a taj snimku brojao je 20.000 pregleda.

Pevač je istim tempom nastavio da postavlja videe, a prve slike su sa covera albuma "Corona 23".

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Kasnije je intenzivnije krenuo sa postavljanjem svojih fotografija. On sada ima 153 hiljade fanova na Instagramu, fotografije lajkuje u proseku 20.000 ljudi, dok pregleda na smincima ima oko 50.000. Međutim, ono što je zanimljivo je da pevač i danas deli fotogafije sa nastupaistim žarom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz