Pretraži

OVAKO NEŠTO NIKAD NISAM DOŽIVEO… Mile Kitić otkrio zbog čega je pretučen (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milekiticofficial

Vest da je Mile Kitić napad prošlog petka tokom nastupa u Bazelu je juče odjeknula domaćim medijima, a sada je pevač rešio da otkrije šta se zapravo dogodilo.

——————– Sponsored ——————–


Naime, na njega je nasrnuo gost kluba u kojem je Kitić nastupao. Neimenovani muškarac mu je prišao, povukao ga, srušio s bine i pao preko njega. U tom su trenutku je reagovalo i obezbeđenje.

– Pevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gde nisam pevao, i za vreme rata, a ovako nešto nikad nisam doživeo – rekao je Kitić za Pink.



– Pevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže: "Je l' može ta i ta pesma?", ja mu kažem: "Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam". Ja njemu lepo kažem – samo da završim ovo, ne mogu usred pesme prekidati i pevati drugu pesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenica, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na videu to zaista izgleda tako. Povukao me je s bine iz revolta, video sam ja, s namerom da mi naudi. Ali verujte mi, da sam ja primetio nešto, da psuje, da ima neke namere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao obezbeđenju, ali ništa nisam primetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpevam pesmu koju je tražio – dodao je.

– Bila je tu i njegova žena, počela je da kuka, plače, ma haos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo moja Marta koja je videla video, a nije znala šta se kasnije desilo, da je sve okej – ispričao je i dodao da nije zadobio nikakve povrede i da nije bilo potrebe da potraži lekarsku pomoć, već je uredno nastavio svoj nastup.

https://youtube.com/watch?v=Qvs4OCvHGr8

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz