Pretraži

Ovako je Vuk Mob govorio o vezi sa Oliverom dok nisu stavili tačku na ljubav! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Popularan par je bio dve godine u emotivnoj vezi, a krajem 2019. godine na Trgu Republike Vuk je Oliveru verio na svom novogodišnjem nastupu pred hiljadama ljudi, a kadrovi samog čina veridbe završili su i u njegovom spotu za pesmu ,,Da te volim", koju možete naći na IDJVideos.TV Youtube kanalu. 

Kako je i sam Vuk u više navrata govorio za medije, ali i naše kamere i IDJHOT, vodio je buran život pre nego što je odlučio da se skrasi pored novinarke, te je bio uveren da je ovo ljubav za ceo život. 

– Iživeo sam se. Svi znaju kakav je bio moj život na emotivnom planu pre nego što sam se upoznao sa Oljom. Svi znaju da sam lutao od jedne do druge, do desete, petnaeste. Da sam svaku noć bio sa drugom devojkom. Ako se neko iživeo, Bože dragi, to sam bio ja – rekao je Vuk pre samo par meseci za IDJHOT.



Takođe, on je priznao da je Olivera uticala na to da se promeni na bolje, te da je ona bila ta koja je inicirala da se Vuk pomiri sa svojim kolegama i nekadašnjim prijateljima MC Stojanom, Devitom, pa i Teodorom Džehverović. 

– Ona je bila ta koja je za pomirenje. Valjda sazrevamo zajedno, pošto smo sada jedna porodica. Nismo više ishitrena deca, nismo klinci, nismo idioti. Nekako počneš da razmišljaš na zdrav način. Ona mene savetuje da treba da se pomirim sa svima, da budem dobar sa svima, da nema potrebe za konfliktima, svađama, jer nemamo apslutno ništa od toga – rekao je on u IDJHOT-u.

– Nije što je moja žena, ali stvarno se pokazala. Oduševila me je – rekao je takođe on za medije pre samo nekoliko dana o tome kako se Olja našla u ulozi majke. 

Njih dvoje su jedno vreme bili u centru pažnje javnosti jer su zbog Oljinog postupka na Instagramu, te su svi pomislili i da su se tajno venčali, kada je ona promenila svoje prezime na Instagramu u Olivera Konatar Gojković. 

Par je poznat na društvenim mrežama kako su u više navrata ispoljavali svoju ljubav, te do nedavno ništa nije upućivalo na to da je njihova ljubav u problemu, dok se nisu otpratili sa svojih naloga na Instagramu i dok Vuk nije obrisao njihove zajedničke fotke. Za razliku od njega, Olivera sve njihove zajedničke fotografije i dalje drži na svom profilu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz