Pretraži

OVAKO JE IZGLEDAO NJIHOV POČETAK: Katarina Lazić pokazala slike nje i Darka od pre 13 godina! (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Katarina Lazić otkrila kako je izgledao početak veze sa poznatim folkerom pre 10 godina!

Darko i Katarina Lazić nakon grandioznog svadbenog veselja koje su upriličili ovog leta za više od 500 zvanica, sada uživaju u mirnom porodičnom životu.

Dok folker radi, Katarina mu predstavlja podršku i prati ga na svakom nastupu, te se par retko razdvaja, a u pauzama između Darkovih tezgi oni su mir pronašli u njegovom rodnom mestu Brestaču.

Njegova izabranica je na više načina promenila Darkov život, pa na njihovim društvenim mrežama imamo priliku da vidimo da zajedno treniraju, ali i vode računa o ishrani, što je Katarina istakla kao njen uticaj na supruga.

Sada je već poznato da su Darko i Katarina ljubav iz mlađih dana, a da su sada samo obnovili vezu. Oni su nedavno govorili o njihovom odnosu tokom godina u jednoj emisiji, te je pevač sve iznenadio izjavom da su uvek varali svoje partnere jedno sa drugim.

S obzirom na to da su prvi put svoju vezu započeli nakon Darkovog učešća u takmičenju koje ga je proslavilo, o njihovoj ljubavi su mediji i tada pisala.

Katarina je sada pronašla jedan članak od pre 13 godina, u kom se može videti da ona i folker uživaju na letovanju, pa je imala priliku da se priseti tih dana.

katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz