Pretraži

OVAKO JE IZGLEDALO PRVO TV GOSTOVANJE KSENIJE KNEŽEVIĆ: Imala je samo 7 godina, zapevala sa ocem veliki hit! (VIDEO) 

Showbiz
0
knez, ksenija knežević ona voli
Photo: Instagram/kneznenad

Ksenija Knežević važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica. Postigla je veliki uspeh i popularnost u grupi "Hurricane", a nakon njihovog razlaza, nastavila je solo karijeru.

Ćerka Nenada Kneževića Kneza pokazivala je talenat za pevanje još kad je bila dete, a nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak njenog prvog gostovanja u jednoj emisiji, kada je sa ocem zapevala njegovu pesmu "Ti me znaš".

 

@tiktokhittalk #ksenijaknezevic #nenadknezevicknez #likefatherlikedaugther #hurricane #HITTALK #tvarhiva #tiktoksrbija #fyp #domacamuzika #hitovi #foryoupage #balkantiktok #magazinin #2003 #tb ♬ Ti me znaš – Knez

Podsećamo, Ksenija je kao članica grupe "Hurricane" predstavljala Srbiju na prošlogodišnjem Evrosongu pesmom "Loco loco", a Knez je uoči velikog muzičkog takmičenja za domaće medije govorio o svojoj naslednici, priznavši da joj daje određene smernice kada je posao u pitanju.

Dajem joj savete, sada i manje nego ranije, jer je ona već sada ušla u sve tajne šoubiznisa i čini mi se da se poprilično dobro snalazi. Često su to pitanja "da li je pametno izbaciti singl odmah posle mesec dana" ili "treba sačekati da se ovaj singl dovoljno zavrti", oko nekih nastupa, mesta gde idu… – istakao je Knez tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz