Pretraži

OVAJ DETALJ JU JE RAZOTKRIO: Kajli Džener se porodila?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kada je reć o Kajli Džener, njeni fanovi komotno mogu da se regrutuju u privatne istražitelje, jer ako se uzme u obzir da su njenu drugu trudnoću otkrili samo zahvaljujući njenim noktima na jednom snimku, više je nego jasno da su i najnovije tvrdnje više nego opravdane.

Naime, najmlađa članica Dženerovih dugo je krila trudnoću od javnosti, a nakon sve glasnijih priča, javno se oglasila i potvrdila nagađanja.

Ipak, detalje je, kao i prošlog puta, zadržala za sebe.

Podsetimo, svoju prvu trudnoću Kajli je sakrila do samog kraja, a emotivnim videom na Youtubu otkrila je kako je sve izgledalo, od prvog dana do porođaja. Iako se i tada uveliko pričalo o tome da čeka dete sa svojim dečkom Travisom Skotom, konkretnih dokaza nije bilo, a najmlađa milijarderka retko se pojavljivala u javnosti.Sada je ipak bila prilično transparentnija, a koliko god to pogrešno zvučalo, i tragedija na gde je na koncertu njenog partnera poginulo 10 žrtava, išla joj je "na ruku" s obzirom da se zbog celokupne situacije nije oglašavala.

Međutim, sada su fanovi ubeđeni da se Kajli porodila, a glavni dokaz im je fotografija Kortninog dečka Travisa Barkera.

Naime, na prvi pogled, na fotki nije ništa sporno – božićna atmosfera, knjige, čokolade, cveće, Grinč na televizoru i – bebi flašica.

Obožavatelji Dženerove odmah su "skočili" sa tvrdnjama da je iste takve bočice koristila i kada je Stormi bila rođena.

S obzirom da su božićni dan svi proveli kod Kortni Kardašijan, svi su ubeđeni da je na svet došla beba broj dva, za koju se još uvek ne zna da li je dečak ili devojčica. 

Obožavatelji su sigurni da se porodila i nakon što su početkom meseca procurile njihove fotografije koje su prodali jednom magazinu, a koji je povučen nakon Astroworld tragedije. Na njima je Kajlin stomak zaista velik, te su svi više nego sigurni da je već u novembru bila u 9. mesecu.

Da li je istina da se Kajli porodila, ostaje da vidimo, a ona se povodom svega nije oglašavala. 

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz