Pretraži

,,OVAJ DEČKO TO STVARNO ZASLUŽUJE“: Nataša Bekvalac još jednom pokazala da je emotivna duša (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac svojim poslednjim potezom koji je objavila na Instagramu, pokazala je koliko je emotivna i sažaljiva osoba. 

Pevačica je na putu pronašla štene, koje je bilo u teškom stanju i odmah mu pružila adekvatnu pomoć. 

Naime, Nataša je štene odvela kod veterinara, nahranila i dovela u svoj dom, dok se ne oporavi i ne bude spreman da ga neka porodica udomi. 

Ona je na fotografiji gde se vidi mala crna kuca koja je uplašena i ona koja je mazi napisala: ,,Ljudi, danas sam na putu za Čenej našla ovo štene, prebijeno do te mere da smo mislili da je pregaženo. On se toliko boji ljudi da je na moj pokušaj da ga pomazim počeo da vrišti. Uzela sam ga naravno, jedva stavila u gepek i povele smo ga kući".

Photo: Instagram/
bekvalceva

Photo: Instagram/ bekvalceva

Nakon toga Bekvalčeva ga je odvela kod veterinara, a pozabaviće se i njegovim analizama koje planira da mu uradi, kako bi bila sigurna da je sasvim dobro. 

Posle svega, na samom kraju pevačica ga je dovela kod nje kući i kuca se vidno bolje osećala. 

Ona je u videu koji je podelila sa svojim pratiocima napisala: ,,Prva klopa. Sutra ćemo videti njegovo zdravstveno stanje i čim bude bio vakcinisan i potpuno oporavljen biće spreman da bude član nečije porodice. Ovaj dečko stvarno to zaslužuje – napisala je Nataša i tim putem pozvala sve ljude koji su u mogućnosti i žele, da joj se jave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz