Pretraži

Ova svetska zvezda želi da snima serijal sa Novakom Đokovićem!

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Ovaj poznati svetski avanturista i ekspert za preživljavanje u negostoljubivoj prirodi, po mišljenju mnogih u Srbiji ne bi mogao da snimi nijednu epizodu svog serijala "U divljini sa Berom Grilsom".

Zvezda popularnog šoua čija šesta sezona na kanal National Geographic stiže 18. aprila od 22.00, ne krije da jedva čeka da dođe u Srbiju, uprkos svim izazovima koji ga mogu zateći u našoj zemlji. On je naveo i pet stvari koje, kako kaže, obožava u Srbiji, a prva je svakako priroda. 

  • Smatram da je Srbija neotkriveni biser. Vaša zemlja ima verovatno najspektakularniju neotkrivenu divljinu na svetu. Prelepe planine, reke, jezera. Za mene je ona izazov na koji se već dugo spremam. I koji priželjkujem. Još prošle godine sam dao obećanje da će jedna od epizoda biti snimljena u Srbiji, ali odluka o tome nije samo na meni. Voleo bih da National Geographic uvrsti Srbiju na spisak lokacija za moju emisiju – započeo je Ber. 


  • O srpskoj divljoj prirodi se malo zna. Međutim, bavio sam se istraživanjem, i već sam našao neka zanimljiva mesta koja bih voleo da posetim. Video sam da imate jako zanimljive nacionalne parkove i neke klisure koje su izazov baš po mojoj meri. Smatram da ceo Balkan ima prelepu prirodu. Hrvatska, Slovenija, Bugarska, sve su to prelepe zemlje, koje bi se uz Srbiju uskoro mogle naći na mojoj mapi izazova – rekao je on. 

Kao jednu od posebnih stvari koju je istakao jeste i gostoljubivost našeg naroda, čega definitivno manjka na Zapadu. 

– Ono što me oduševljava kod srpskog naroda jeste ta srčana gostoljubivost. Vaši ljudi su jako topli i svakoga dočekuju raširenih ruku i otvorenog srca. To je ono što me privlači i što se retko sreće. Srpska gostoljubivost je naširoko poznata – bio je iskren on. 

On je takođe istakao da su najveće bogatstvo Srbije, pored prirode, patriotizam i ponos. 

  • Ceo region Balkana čine narodi koji su jako ponosni i imaju veoma razvijen osećaj patriotizma i ljubavi prema svojim domovinama. Divno je biti okružen ljudima čiji narodi imaju tako dugu i bogatu istoriju. Uz prirodne lepote, najveće bogatstvo Srbije su njena istorija i tradicija – izjavio je Ber. 

Poslednja stvar, ali ne i najmanje važna, jeste i naširoko poznat i popularan ambasador Srbije u svetu, Novak Đoković. Mnoge svetske ličnosti vole i poštuju.

Novak Đoković prema mom mišljenju jedan je od najboljih tenisera i sportista svih vremena. Voleo bih da dođem u Novakovu Srbiju i da tu sa njim snimim jednu epizodu serijala "U divljini sa Berom Grilsom". Osim njegovog urođenog instinkta za borbu i pobedu, kod Novaka cenim i njegovu veliku mentalnu snagu i duhovnu mudrost – rekao je on za magazin Nedeljnik. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz