Pretraži

OTVORIO DUŠU: Milan Marić otkrio put do svog srca

Showbiz
0
Photo: Instagram/eugensmesni

Kako je istakao Marić, "došlo je vreme za promene", a mnogi su shvatili da se ovo odnosi upravo na njegov ljubavni status. 

Ranije je glumac govorio za jedan prestižan magazin, te je istakao da mu razlika u godinama ne predstavlja problem. 



  • Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili neke slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? – istakao je tada Marić. 

Glumac je takođe u svojoj prošlosti imao više devojaka koje su od njega starije više od cele decenije, a neke veze su doživele krah upravo zbog pritiska medija. 

Glumac je sada ponovo slobodan, pa je dao neke smernice damama kako da ga osvoje.

Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja – našalio se glumac za medije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz