Pretraži

OTVORILA JE VEČERAŠNJU EPIZODU: Ermina je prva pogledala novi spot i pesmu (VIDEO)

News
0
Photo: IDJTV

Pre nego što je pogledala projekat na kojem je dugo radila, njen mentor Darko Dimitrov želeo je da joj se obrati.

Ermina je specijalna za mene. Sećam se kako smo radili, jer sam ja imao malo vremena morao sam da putujem na Evroviziju, imao sam samo dva dana da pripremim pesmu. Sedimo mi u IDJ studiju, i kao šta ćemo da radimo, za dva sata treba da snimimo pesmu a mi nemamo tekst, napravili nam tri teksta ništa nam se nije svidelo, i onda smo ona, Pavle Subotić i ja napisali iz jednog daha. Hvala ti na prelepoj energiji i da nisi bili ti ne bi pesma ovako zvučala – istakao je Darko.

Već ćeš me rasplakati. Sve si rekao, bilo je sve magično. Razumem sada da ko god uđe sa tobom u studio, izađe srećan – dodala je Ermina.

 





Nakon toga, žiri i Ermina premijerno su pogledali njenu pesmu i spot "Bebi ja to ne bi", a po njenom izrazu lica mogli smo da zaključimo da je ona i te kako ponosna na sve što je uradila u dosadašnjem takmičenju, i suze radosnice nije mogla da sakrije.

– Iskreno bez reči sam, ja sada gledam finalni spot, fantastično izgledaš. Ovo smo čekali od tebe – istakao je Darko, njen mentor.

– Ovo je na nivou zvezde koja se bavi ovim poslom već deset godina, bravo – dodala je Teodora.

Ermina takođe nije mogla da sakrije svoje emocije dok je gledala spot za svoju pesmu.

– Ovo je showbizz, ja nisam navikla na to, nisam bila pre pred kamerama, ali na kraju krajeva mislim da je najbolje da budem ja, ja – zaključila je ona.

Ovo je prvo muzičko takmičenje u kojem takmičari tokom takmičenja dobijaju svoje prve pesme i spotove.

Emisiju možete pogledati OVDE:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News