Pretraži

OTVORILA DUŠU: Marija Šerifović progovorila o svom ljubavnom statusu

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Marija Šerifović retko kad u javnosti iznosi stvari o svom emotivnom životu, već joj je uvek u fokusu karijera, pesme ili porodica.

Ipak, ona je rešila da sada napravi izuzetak i otkrije da li joj prilaze udvarači. Kako kaže, nju je izuzetno teško osvojiti, a ona nikada ne pravi prvi korak.– Još nisam doživela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to deluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo – istakla je pevačica i dodala da joj trenutno odgovara što je slobodna.

 Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, verovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću – navela je Marija za "Informer".

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Podsećamo, ona je nedavno priznala da već devetnaest godina posećuje psihoterapeuta, ali da to ljudi u našoj sredini shvataju kao bauk.

  • Imam svog terapeuta već 19 godina jer je važno održavati mentalno zdravlje. To što živimo u Srbiji gde je tabu tema odlazak kod terapeuta jer vas tada svrstavaju u lude, to je fuj stav – poručila je Šerifovićeva tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz