Pretraži

OTVORILA DUŠU: Emina Jahović otkrila šta joj je bilo najteže tokom razvoda od Mustafe

Showbiz
0
Photo:Instagram/Yaemina

Emina je istakla da voli svoju veru, islam, kao i da poštuje sve druge.

  • Ja sam kosmopolita. Nikad nisam odvajala ljude po veri, boji kože ili nešto slično. U islamu je važno da sve radiš iz srca, isto kao i u pravoslavlju, katoličanstvu. Veza sa Bogom je važna, Bog je jedan, kako god ga mi zvali – rekla je pevačica.

Jahovićeva se takođe dotakla ljubavi, koja prema njenim rečima čini žene jakim.

  • Pravi detoks je meditacija, rad na sebi, ne smemo imati loše misli o drugima. Žene imaju najviše samopozdanja kad su voljene. Kad ih voli muškarac neki pravi, onda su najjače – objasnila je ona.


Pevačica je priznala da joj je veoma bilo teško da se bori sa slavom dok se razvodila od Mustafe Sandala.

  • Dok sam bila u braku sa Mustafom, tada nije bilo pomena da se razvedem, već se šuškalo o tome. Jako je teško boriti se slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželela sam da sam imala talenat za druge stvari, da me niko ne zna – istakla je Emina.

Podsetimo, Emina je nedavno otkrila da njen bivši suprug Mustafa, od koga se razvela 2018, već dve godine ne plaća alimentaciju za njihove sinove Jamana i Javuza, kao i da nije ispoštovao dogovor koji su imali.

  • Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je pevačica za magazin "Stori".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz