Pretraži

OTVOREN STIVEN DOCKMAN U BEČU: Evo koje su naredne lokacije

Showbiz
0
Photo: Promo

Na otvaranju su se pored domaćina, ekipe Steven Dockmana, pojavile i mnogobrojne zvanice među kojima su bili i reprezentativac Austrije i igrac Crvene Zvezde, Aleksandar Dragović, jedan od najboljih MMA boraca današnjice Aleksandar Rakić, fudbaler Rapida Filip Stojković sa prijateljima iz svog kluba, rukometaš Austrijske reprezentacije Eric Damböck, reper Pireli, član ekipe Raf Camore, ženski rep izvođač Sanela, Damir Tattoo, kao i mnogi drugi.

Za IDJTV portal Cvija je govorio kako se oseća s obirom da je firma mlada, a postigla je ogroman uspeh za jako kratak vremenski period. 

  • Neverovatan je osećaj kada se širiš i u nekim drugim sferama, kao što je modni brend i marketing. Odavno nemam nikakvu tremu kad je muzika u pitanju, ali sam u ovim stvarima nov i svaki put me trese neka pozitivna trema. Želim da se zahvalim svima, mislim da smo ovo zaslužili i nadam se da nije poslednje otvaranje butika u ovoj godini. Mnogo rada, truda, želje i ljubavi je uloženo za ovih 5 godina da dođemo ovde. Idemo dalje – iskren je bio Cvija, pa nam otkrio i koje lokacije ima u planu za budućnost. 

  • Ako nam dozvole mere, sigurno otvaramo još jednu lokaciju. Tražimo lokaciju u Sarajevu, a planiramo i u Sloveniji, ali nećemo da otkrijemo koji je grad u pitanju. Ja sam bio siguran da ćemo nešto napraviti, ali da će ovako brzo, za nepunih pet godina da se širi firma i brend nisam verovao, ali sam znao da ćemo nešto napraviti i da ćemo imati uspeh. Ušli smo sa puno rada, želje i kontakata u svemu. Sada je Steven Dockman ozbiljna firma i nadamo se da će to tako i ići nadalje. 

Kako je bilo na otvaranju novog Steven Dockman butika možete pogledati u nastavku. 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz