Pretraži

Otkriveno šta se dešava u domu Kloi Kardašijan nakon porodične drame

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Kao što smo već pislai, Kloi je dobila sina uz pomoć surogat majke, a sada je otkriveno i šta se dešava u njenom domu, s obzirom na to da se ona na tu temu uopšte ne oglašava.Izvor blizak porodici Kardašijan je za strane medije otkrio da ona ovo vreme koristi da se posveti bebi, te da uživa u roditeljstvu, a da joj u svemu pomaže četvorogodišnja ćerka Tru:

Tru je veoma uzbuđena što je dobila brata i trudi se da pomogne u svemu što treba. Neće da se skloni od njega i stalno ga ljubi i grli – kaže izvor blizak Kardašijanovoj i dodaje:

Kloi misli da je prelepo to što se Tru ponaša kao starija sestra i laknulo joj je što ne postoji ljubomora od strane njene ćerke prema bratu, zbog toga što je o tome veoma brinula – rekao je pomenti izvor.

Podsetimo, tek mesec dana pre nego što je dečak rođen saznalo se da će Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dobiti dete uz pomoć surogat majke. Beba je začeta u novembru prošle godine, a samo mesec dana kasnije Tristan je dobio dete sa ženom sa kojom je prevario Kloi. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz