Pretraži

Estetski hirurg raskrinkao Blejk Lajvli: Tvrdi da je glumica imala više zahvata za licu, a evo šta je sve operisala!

Showbiz
0
Foto: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli jedna je od omiljenih zvezdi Holivuda, a krase je spontanost, neodoljivi šarm, specifičan smisao za humor, ali i lepota za koju su mnogi sve do sada mislili da je potpuno prirodna.

Međutim, da li je Blejk zaista jedna od retkih dama sa svetske showbiz scene koja je odolela trendu estetskih zahvata?

Za ovu glumicu bi retko ko mogao da kaže da je radila neke od estetskih intervencija na licu i telu, budući da kod nje sve deluje prirodno i savršeno. Međutim, sve to navelo je popularnog plastičnog hirurga da detaljnije prouči lice ove holivudske zvezde.

 

Naime, estetski hirurg dr Džoni Beteridžt uporedio je nove fotografije Blejk Lajvli sa onima od pre nekoliko godina, i kako kaže, glumica se u nekoliko poslednjih godina poprilično promenila, otkrivši tom prilikom šta smatra da je glumica sve radila na svom licu.

blejk lajvli
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema njegovim rečima, Blejk je radila blefaroplastiku (operaciju gornjih kapaka), rinoplastiku (sužavanje nosne pregrade i oblikovanje vrha nosa), suptilan filer u gornjoj usni, fasete (nove zube) i „gummy smile“ (botoks ubrizgan u desni, za korekciju osmeha).

Foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, iako fanovi slavnih ličnosti često burno reaguju na njihove estetske zahvate, to ovog puta nije bio slučaj. Fanovi ne samo da nisu osudili Blejk zbog ovih poteza, već su komentarisali da je sasvim uredu korigovati neke stvari, sve dok postoji mera i dok se, koliko je moguće, zadržava prirodan izgled.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz