Pretraži

Otkriveno kako će se zvati ćerka Darka i Katarine Lazić: Ime koje su odabrali za naslednicu nosi posebnu simboliku

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina Lazić nakon što su objavili da čekaju devojčicu, otkrili su i koje ime će dati naslednici.

Nakon što su velikim slavljem u krugu porodice i prijatelja u njihovoj kući u Brestaču otkrili da će dobiti prinovu, Darko i Katarina Lazić nisu mogli da sakriju svoju sreću, te su ubrzo sve podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama. Iako je na proslavi bilo organizovano i otkrivanje pola, oni prvo nisu želeli da otkrivaju pol deteta, međutim dim roze boje na jednom snimku, koji je Kaća ubrzo obrisala ih je odao, nakon čega je i pevač potvrdio da očekuju devojčicu.

„Devojčica je. Mi smo oboje hteli devojčicu. O imenu još nismo razmišljali, ima vremena, lagano“, rekao je on tada za „Blic“, a izgleda sada je došlo vreme i za odabir imena.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, pevač je obradovao sve fanove i otkrio da su za naslednicu odabrali ime Srna.

„Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna“, rekao je pevač za emisiju „Ekskluziv“.

Ime Srna simbolizuje osobu koja je stidljiva i veoma ranjiva, te je zbog nedostatka agresivnosti shvaćena kao simbol naših instinktivnih moći, ali i nežnosti i elegacije, dok poreklo imena nije poznato.

Inače, devojčica će biti treće dete poznatog pevača, s obzirom da on već ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz prvog braka sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, i sina Alekseja iz odnosa sa Marinom Gagić, a on je nedavno otkrio kako su njegova deca
reagovala na vesti da će uskoro dobiti mlađu sestru.

„Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata.“

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pored toga, Darko je otkrio i kako se Katarina oseća u trudnoći i da je zahtevna trudnica.

„Do juče nije bila, a onda je počela malo da me maltretira. Sve su to lepe i slatke muke, ništa mi nije teško. Ja svima ispunjavam sve želje“, naveo je folker za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz