Pretraži

OTKRIVENI DETALJI: Luna i Marko pokreću novi biznis?

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Naime, oni su nedavno kupili plac u banatskom selu Mramorak, gde će, kako se veruje, napraviti svoju oazu mira van gradske buke.



Osim toga, prema pisanju medija, Luna i Marko su navodno rešili da započnu unosan biznis i sagrade vikendicu sa spa-centrom i bazenom koju će iznajmljivati drugima.

Za tu investiciju, oni će morati da ulože svu svoju ušteđevinu.

  • Marko je predložio Luni da naprave luksuzno odmaralište koje će izdavati drugima kada su već kupili plac koji je idealan za sve one koji žele da se odmore i okupe s prijateljima. Ona je oduševljeno prihvatila tu ideju budući da su dugo želeli da pokrenu porodični biznis koji nema veze s društvenim mrežama i snimanjem za Jutjub kanal – kaže izvor i dodaje:
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

– Više od dve godine su sklanjali sa strane deo novca koji svakodnevno zarađuju putem svog kanala, a luksuzna vikendica, čija izgradnja i opremanje će ih koštati oko 30.000 evra, im je došla kao idealna prilika da sve što ulože vrate kroz godinu, dve dana – kaže insajder.

Prema njegovim rečima, iako su prvobitno planirali samo bazen, bivša rijaliti učesnica je predložila da naprave manji spa-centar u kom će gosti dodatno moći da se opuste nakon kupanja u bazenu.

Luna i Marko radove planiraju da počnu na proleće.

Podsećamo, par je nedavno otkrio da su aplicirali za vizu za Ameriku, koju su sada i dobili, a razlog odlaska uovu zemlju je proslava Markovog 39. rođendana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz