Pretraži

Otkrivena tajna o poreklu Leonarda Dikaprija

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/60 Minutes Australia

Čuveni oskarovac već dugi niz godina važi za jedno od najcenjenijih imena u Holivudu. Ipak, uprkos svetskoj popularnosti i milionima fanova širom planete, pojedini detalji iz života proslavljenog glumca malo su poznati javnosti, a podatak o njegovom poreklu iznenadio je mnoge.Naime, holivudski šarmer poreklom je iz Rusije – njegova baka Jelena Smirnova rođena je 1915. godine u Rusiji, ali se kasnije sa porodicom preselila u Nemačku.

Nakon selidbe udala za Vilhelma Indenbirkena, promenila je ime u Helen i uzela njegovo prezime. Upravo u Nemačkoj 1943. godine dobili su ćerku (Leonardovu majku) Irmelin, koja je tokom studija upoznala svog budućeg supruga Džordža Dikaprija. Par se po završetku studija preselio u Los Anđeles, gde su 1974. godine dobili sina Leonarda.

Glumac nikada nije krio koliko je ponosan na svoje korene, a nekoliko puta do sada javno je govorio o svom poreklu, priznavši da je “pola Rus”. Takođe, govoreći o svojoj porodici, često je isticao da mu je uloga bake Jelene veoma značila.

Za mene ona je bila oličenje unutrašnje snage i integriteta – rekao je Leonardo u intervjuu za jedan ruski magazin 2012. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz