Pretraži

Otkrivena istina o odnosu Dženifer Lopez i Bena Afleka: Nakon spekulacija o razvodu, jednim potezom iznenadili sve (FOTO)

Showbiz
1
dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovih dana ne prestaje da kruži informacija kako se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode, međutim, slavni supružnici sada su neočekivanim potezom iznenadili javnost i naveli sve na razmišljanje šta se zaista dešava u njihovom odnosu.

O ovom paru se neretko priča, a zbog nekih Aflekovih poteza mnogi su još odavno spekulisali da je došao kraj ovoj ljubavi. Često smo imali priliku da vidimo Bena kako namrgođeno hoda uz Dženifer i da u njenom društvu nije raspoložen što je dosta ljudi navelo na to da razmišljaju o njihovom razvodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sada kada se pojavila vest o tome da se ovaj poznati holivudski par razvodi, to je samo potvrdilo sumnje većine, međutim, ovaj par se nijednog trenutka nije oglašavao po ovom pitanju.

Ono što je izazvalo potpuni obrt priče jeste to što su Ben i Dženifer sada uhvaćeni na ulicama Los Anđelesa kako zajedno idu na večeru u poznati stejkhaus, a na novim paparaco fotografijama. na kojima se vidi kako uživaju u laganoj šetnji do restorana i neobaveznom razgovoru, delovali su kao da je u njihovom braku sve u savršenom redu.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ubrzo nakon toga i Ben je fotografisan u kolima gde je držao telefon na kom se videlo da ga zove Dženifer, koja mu je upisana u imeniku kao „Dženifer Aflek“.

Sudeći prema novim dešavanjima, čini se da je u braku poznatih supružnika sve u redu, te da su priče o razvodu samo tračevi, međutim, da li je ovo sve samo njihov trik da zavaraju javnost i da prikriju da je stvarno došlo do kraha ljubavi između njih ili je to samo još jedna od glasina o razvodu, ostaje nam da vidimo.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz