Pretraži

Otkrivena bizarna tajna Tejlor Svift koja je podigla buru: Pevačica ne bira sredstva da se sakrije od fanova, a zbog ovih poteza mnogi su ostali razočarani

Showbiz
0
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako se trudi da se posveti druženju sa fanovima kad god je u mogućnosti, i Tejlor Svift ima „svoje dane“ kada želi da izbegne njihovu pažnju, a sada je otkrivena tajna kako joj polazi za rukom da se prikrije od obožavalaca.

Tridesetčetvorogodišnja superzvezda gotovo uvek ima vremena i energije za druženje sa svojim obožavaocima, a kako bi, u onim momentima kada za to nije raspoložena, pored fanova prošla potpuno nezapaženo, Tejlor je smislila posebnu taktiku.

Naime, iako pred svaki njen koncert hiljade fanova s nestrpljenjem iščekuje dolazak zvezde, mnogi ostanu razočarani kada shvate da im je promakla, a onda se zapitaju – kako joj to polazi za rukom?

Mail on Sunday je otkrio da se Tejlor, da bi uspela da pored fanova prođe potpuno neprimećeno i uđe u hotel u kom odseda ili arenu u kojoj nastupa, sakrije u – ogroman kovčeg. Radi se o velikom crnom koferu koji putnici obično koriste za prevoz glomazne audio opreme, a ovaj njen način skrivanja, očigledno, odlično funkcioniše.

Foto: Jason Merritt/Radarpics / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dokaz tome jeste i to što se uspešno sakrivala tokom britanskog dela turneje „Eras“, kada su se pojavile mnoge neutemelje glasine o tome gde je odsela, ali niko nije otkrio lokaciju.

Nečuveno je da muzičar skriva gde je odseo tokom turneje tako visokog profila“, rekao je jedan razočarani fan.

Tejlor se i ranije na različite načine snalazila kako bi prošla nezapaženo,a se tako tokom američke turneje moglo videti kako iza pozornice izlazi iz ogromnih kolica za čišćenje. Takođe, u svakodnevnom životu često se prerušava i koristi razne maske, perike, šešire, velike naočare i drugu neobičnu odeću u pokušaju da prođe nezapaženo tokom putovanja.

„Potpuno je neverovatno da se jedva igde vidi. Vrlo je pametna kada treba da prođe ispod radara“, rekao je jedan njen prijatelj.

Osim toga, Tejlor se više puta služila i taktikom „stapanja u masu“, kada se ponašala potpuno prirodno i na taj način kroz publiku prošla potpuno neprimećeno.

I dok jedni imaju razumevanja za ovakve postupke, tvrdeći da i javne ličnosti imaju pravo na svoju privatnost i da ponekad nisu raspoloženi za pažnju javnosti, drugi su razočarani i smatraju da ovim potezom na neki način iskazuje nepoštovanje prema fanovima koji ponekad i satima čekaju u blizini mesta održavanja koncerta, samo kako bi videli svoju miljenicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz