Pretraži

Otkrivamo vam tajnu uspešne saradnje Relje i IDJ-a (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Relja je od samog osnivanja IDJ kompanije deo naše kuće sa kojom već dugi niz godina neguje prijateljski i poslovni odnos.

Popović je izbacio mnogo hitova u saradnji sa IDJVideos produkcijom, a osim toga njegova muzika je u IDJ digitalnoj distribuciji.



IDJ tim i Relja Popović zajedno su nizali uspehe na našoj sceni i bili velika podrška jedno drugom, a tome je svakako doprineo prijateljski odnos pevača sa našom ekipom, kao i porodična atmosfera na snimanjima. Zbog toga sjajni rezultati i uspesi ne izostaju.

Pesma "Crni sin" koju izvode Relja i Cvija, a za koju su tekst pisali osnivači IDJ kompanije Andrej Ilić i Đorđe Trbović, jedna je od njegovih numera koja je postigla  veliki uspeh na Youtube-u, gde broji više od 48 miliona pregleda na IDJVideos.TV kanalu, a a tu su i pesma "Beograd još živi" sa 58 miliona pregleda. 

Pevač je oduvek IDJTV-u davao ekskluzive kada je reč o njegovim muzičkim novitetima, karijeri i privatnom životu i više puta je bio naš gost u "IDJHOT Specijalu". Takođe, i u najtežim momentima u životu on je govorio za IDJTV upravo zbog poverenja koje ima u nas s obzirom na to da od samog početka gajimo srdačan prijateljski odnos sa njim.

Uzimajući u obzir sve to, Relja je povodom našeg petog rođendana poslao čestitku, koju možete pogledati OVDE.

Budući da sa našom televizijom pevač imam sjajan prijateljski odnos, obećavamo ove nedelje ekskluzivnu izjavu za vašu omiljenu šou-biz emisiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz