Pretraži

Otkrivamo prvih pet takmičara Survivora

Showbiz
0
Photo: Promo

Među takmičarima se nalazi poznato ime muzičke scene regiona – umetnik Igor Lazić Niggor.

Hip-hop muzičar, rođen u Kotoru, okušaće se u borbi za preživljavanje u Dominikanskoj Republici koja uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S.

Uz uspešnu muzičku karijeru, Niggor se isprobao i u glumačkim vodama pa smo njegov fantastični glas mogli da čujemo i u crtanom filmu “U potrazi za Dori”, gde je pozajmio svoj glas Bovi.

– Ti možeš sada da pričaš da ćeš ovo ili ono, ali ne znaš u šta ćeš se pretvoriti ili šta će iz tebe izaći. Ja znam da neću dozvoliti svojoj glavi, odnosno svom mozgu da me pobedi – kaže Niggor. 

Gledaoci će imati prilike i da na potpuno drugačiji način upoznaju mladu glumicu Minu Nikolić. Mina je igrala u serijama “Jutro će promeniti sve“, “Besa“, “Mama i tata se igraju rata“ , a sa svojim ocem, legendarnim srpskim glumcem Markom Nikolićem igrala je u seriji “Žigosani u reketu“.

– Najveći problem mi je odnos s ljudima, mislim da ću razmišljati o tome da li bi i ja trebalo da imam neku taktiku, ukoliko provalim da je imaju drugi takmičari – rekla je Mina.Mini i Igoru se pridružuje Maša Kuprešanin iz Novog Sada. Ona je cross-fit trener, bavi se modelingom i nutricionizmom, a sebe opisuje kao Laru Kroft. Da li će njeno aktivno bavljenje sportom biti od pomoći tokom napornih izazova koji su odlika Survivora, videćemo uskoro!

– Ja sam se za Survivor prijavila jer mi je to životna želja otkad sam imala 10 godina. Prvog momenta kada sam videla Survivor šou želela sam da se oprobam u svim igrama i da se nađem u toj situaciji – ističe ova Novosađanka.

Mašin sugrađanin Branko Milošev sebe opisuje kao ambicioznu i tvrdoglavu osobu. Ovaj profesor fizičkog iz Novog Sada spreman je da učestvuje u borbi za preživljavanje.

– Da se nije desio Survivor, ja bih imao neko slično iskustvo, ali opet sa karakteristikama koje vidim u ovom programu – rekao je on za Nova.rs. 

Peti učesnik koga danas predstavljamo je Vladimir Govedarica. Ako nađe odgovarajuće sastojke na ostrvu, sigurno će od njih napraviti odličan koktel jer radi kao barmen u Beogradu.

– Sasvim slučajno sam se prijavio za Survivor. Bio je karantin, video sam reklamu na Instagramu i odlučio. Gledao sam ga pre deset godina, tada sam bio u fazonu – želim ja da budem tamo – rekao je on. 

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznaćemo uskoro na Nova S.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz