Pretraži

OTKRIVAMO NOVE DETALJE: Evo kako zvuče devojke iz grupe „Hurricane 2“ i kakva je reakcija publike (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/andjelakeleman; Instagram/xantonelajurisicx; Instagram/miona_srkvc

Kao što smo već pisali, na mesto Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Kneževićdošle su nove devojke čiji je identitet juče otkriven.



U pitanju su Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković. Jedan deo publike upoznao ih je ranije i to sa učešća u muzičkim takmičenjima, snimanjem cover-a za poznate domaće numere, a Anđela ima i nekoliko svojih singlova.

Međutim, kako su devojke nove na muzičkoj sceni, mnoge je zanimalo kako one zvuče i da li će svojim glasovnim mogućnostima uspeti da savladaju zadatak koje su im postavile starije članice, a sada je na društvenoj mreži Tiktok osvanuo snimak gde su devojke pokazale šta umeju.

@snakecooks.com

Da li možete da zamislite njihove glasove u istoj pesmi? Deluje mi da svaka ima svoj fazon što je veliki plus… #fyp #serbia #estrada #hurricaneserbia #antevrankic #eurovision2022 #foryou @Hurricane_Official
♬ original sound – lagana

Sudeći prema komentarima ispod pomenute objave, mnogi su primetili da Anđela, Antonela i Miona imaju svoj fazon, što im je veliki plus.

  • Biće velike zvezde. Svaka ima svoj stil, biće interesantno čuti njihove glasove u zajedničkoj pesmi – samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su razočarani raspadom originalnog sastava, te smaraju da nove devojke neće moći da zamene prethodnice.

  • Niko ne može da zameni Ivanu, Sanju i Kseniju. Ne mogu da ih zamislim kao grupu. Ne znam kako će se snaći – piše se po ovoj mreži.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz