Pretraži

Otkrivamo ko je Zerin dečko i kako su započeli vezu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/zerazove

Pevačica ne krije da je zaljubljena i da ima partnera, ali je izbegavala da ga zvanično predstavi javnosti. Ona ga nije eksponirala na društvenim mrežama, kao i u javnosti, sve do trenutka kada je na Insta storiju "okačila" kratak video sa momkom, što je bilo prvi put da ga je prikazala svojim pratiocima.

Mnogi, koji je prate, iznenadili su se njenim potezom jer nije želela da otkriva previše o svom ljubavnom životu, a onda su povezali o kom dečku je reč iako ga ona nije označila.

U pitanju je dečko koji je na Instagramu upisan kao Maleni, ali njegovo pravo ime još uvek nije poznato.

Fanovi mlade muzičke zvezde su primetili kako Zera komentariše i "lajkuje" njegove fotografije.

  • Sladak – napisala mu je pevačica na nemačkom, a on joj je odgovorio "ti si više".
Photo: Instagram/zerazove

Photo: Instagram/zerazove

Takođe na Zerinim fan stranicama postoje njihove zajedničke slike, na kojima se vidi da su par.

Ranije su kružile priče da je Zera u vezi sa jutjuberom Kimijem, a njih su dodatno podgrejali kada se pevačica pojavila u jutjuberovom klipu, u čijem naslovu je pisalo: Ko je koga više muvao?" Osim toga, njih dvoje su "isfolirali" poljubac. Nakon toga je Zera u našoj emisiji "One on one" otkrila da su samo prijatelji.

– Mi jednostavno imamo tu neku pozitivnu energiju, pa zato možda to ljudi misle. Samo smo drugari – istakla je pevačica i na taj način demantovala navode pripadnika sedme sile da je sa Kimijem.

Podsetimo, Zera je pobrala simpatije javnosti nakon što je izbacila svoj muzički prvenac "Do zore". Nakon toga mnogi njeni fanovi počeli su da se interesuju i za njen privatni život.

Mlada pevačica, koja dolazi iz Austrije, je za IDJTV otkrila pojedine detalje, koji su zanimali obožavaoce. Naime, ona je podellila sa nama da ju je muzika dovela u Srbiju, kao i ljubav prema našoj zemlji, a pre toga se spekulisalo da je zbog dečka došla ovde.

Zera je priznala da joj je partner bio velika podrška kada je došla u Srbiju.

– Došla sam zato što sam to ceo život želela i zbog muzike. Uopšte ne bih došla zbog neke osobe – rekla je ona za IDJTV.

Marina je ekskluzivno za našu televiziju otkrila kako je upoznala svog današnjeg dečka.

– Taj period kada sam letos došla u Beograd, tad smo se kao upoznali. Onda sam se vratila u Austriju i od tada smo stalno bili u kontaktu. Svaki dan i sve. On je bio tu pre svega – ispričala nam je Marina, koja je uplovila u romansu sa dečkom iz Srbije nakon što se preselila u Beograd.

Inače, ona je došla da živi i stvara muziku u našoj prestonici pre oko dva meseca, što znači da je toliko dugo u vezi sa svojim dečkom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz