Pretraži

OTKRILI ISTINU: Relja i Nikolija se oglasili nakon natpisa da ga je pevačica ostavila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/reljarelja

Naime, prema tim izvorima, pisalo se da je Nikolija pokupila stvari i sa ćerkama se sklonila kod svoje majke Vesne Zmijanac.

Na taj korak ona se navodno odlučila jer je Relja član žirija IDJShow-a zajedno sa pevačicom Teodorom Džehverović, za koju se smatra da "voli da koketira".



Međutim, poznati par veoma se iznenadio kada je ovu vest pročitao na portalima, pa su rešili da stave tačku na spekulacije i to tako što su u celu priču uneli i određenu dozu humora.

Tako, najpre se Relja oglasio na svom Instagram profilu, gde je postavio naslov pomenutog teksta uz komentar da je u pitanju "velika drama":

  • Velika drama. Nikolija, što mi bar nisi javila? Red je da znam – našalio se izvođač, a njegova izabranica nastavila je u istom stilu:
Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

 

  • Izvini ljubavi, žurila sma na trening, javila bih ti svakako – napisala je Nikolija uz emotikon srca i smajlija koji istovremeno plače i smeje se.

Na ovaj način oni su indirektno fanovima stavili do znanja da je u pitanju samo trač, te da je njihov odnos i više nego dobar.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se pojedine dezinformacije o slavnom paru pojave u medijima. Tako, pre dva meseca isplivala je vest da je Nikolija u jednom intervjuu otkrila ime njihove mlađe ćerke, međutim, oni su to odmah demantovali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz