Pretraži

OTKRILA NJIHOVU PREPISKU: Tari Simov se javila žena koju povezuju sa Sha (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Tara je dobila poruku na pomenutnoj društvenoj mreži od Marije, koja je negirala tvrdnje da je bila sa reperom Nenadom Aleksićem Sha.

  • Marija, koja se spominje u rijalitiju, oštro demantuje navode da je imala bilo šta sa Nenadom i navode da se ikada oglasila za bilo koje novine, ni ona ni kuma – navela je Simova i podelila skrinšot svog DM-a.


  • Ćao Tara! Ja sam ta Marija koja se spominje u Zadruzi! Molim te, imam porodicu i dvoje male dece i čula sam sinoć klip od go*nara pod lupom!!! Da sam se ja oglasila, ali nisam se nikom oglašavala i želim da demantujem sve što su izneli!!! Nisam nikad bila sa Nenadom, niti neka moja drugarica! Jelenu poznajem i istina je da su se videli jedan dan on i Jelena, ništa drugo nema niti šta da se krije! Nisu odnos imali! Ja se nikom nisam oglašavala, ali sada sam toliko besna zbog neistine! Molim te da moje ime ne izbacuješ jer imam dvoje male dece i muža! I ne želilm da se moje ime vrti po Zadruzi ili novinama! Nenada podržavam, postupke ne, ali njegov život i sam sebi bira kako ce da živi! Milan novinar me je blokirao jer mu nisam interesantna jer verovatno mu ide samo u prilog da sruši Nenada do dna! Pozdrav – piše u poruci koju je Tara dobila od Marije.
Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

Simova je nakon toga podelila još jedan stori, koji je prema mišljenju fanova, bio upućen Nenadu.

  • I neka bude šta biti mora, ali samo me od njega ne odvajajte – poručila je Tara na svom Insta storiju.
Photo: Instagram/tarasimov

Photo: Instagram/tarasimov

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz