Pretraži

OTKRILA DA JE U DRUGOM STANJU: Ovom rečenicom je Rijana zbunila fanove (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/badgalriri

Rijana je nedavno bila glavna zvezda "Dijamantskog bala" u Njujorku čiji je i domaćin. Na ovoj humanitarnoj svečanosti, pevačica se pojavila u elegantoj crnoj haljini, ali na to niko nije obraćao pažnju nakon što je izgovorila jednu rečenicu koja je zbunila mnoge.

——————– Sponsored ——————–

Naime, Rijana je tokom intervjua govorila o svojoj majci i poreklu, a nakon toga Internet su preplavili komentari da je pevačica ovime otkrila da je u drugom stanju.   • Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je takođe rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je neverovatan primer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njena majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprekorne i posebne i svet će morati da se nosi sa time – izjavila je.

Da podsetimo, Rijana je nedavno u jednom intervjuu govorila o ljubavnom životu i bračnim planovima sa dečkom Hasanom Džamilom, te je tom prilikom rekla kako više od svega na svetu želi da postane majka.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz