Pretraži

OTKIRO ISTINU: Darko Lazić konačno progovorio o tajnom venčanju

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Darko se ovim povodom nije do sada oglašavao javno, već je samo na svom Instagramu kačio fotografije na kojima se naziru mladenci.Pevač je sada rešio da progovori o svom ljubavnom životu, te je kroz šalu priznao da mu nije problem što se instruktorki fitnesa "privalio" u stan i što ga ona, kako kaže, izdržava, jer se poznaju 14 godina. 

Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider. Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim. Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sadu – počeo je pevač, pa dodao:

– Znam da mi mnogi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti – rekao je Lazić, koji ne krije da bi sa Kaćom voleo da dobije čak troje dece.

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

 

Međutim, on je ovom prilikom otkrio da još uvek nije zaprosio devojku, iako se priča da su se već i venčali, po drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

– Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija… Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu. Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene – otkrio je Darko, piše ''Informer''.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz