Pretraži

Otkazana konferencija na kojoj je trebalo da se pojavi Džoni Dep

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Slavni Džoni Dep trebalo je da sleti u Beograd privatnim avionom, pre podneva, a prva informacija, da se to i desilo u 11:47 časova, ispostavila se kao netačna.

Naime, organiztori još uvek nemaju informaciju ni da je Dep seo u avion iz Italije, iz Rima u kom je boravio, i uputio se ka srpskoj prestonici.– Nismo sigurni da će se uopšte pojaviti na konferenciji za štampu – rečeno nam je na licu mesta, gde je Dep na konferenciji trebalo da se pojavi u 13 časova.

Ubrzo nakon toga, u 13.20 časova, organizatori su nam saopštili da je konferencija za štampu zvanično otkazana.

Inače, slavnom glumcu dan u Beogradu potpuno je ispunjen. Bar po planu koji nije počeo da se realizuje…

Naime, on je prvo u 13 časova imao zakazanu konferenciju "Sjajne priče za mlade i mlade u srcu" povodom predstavljanja prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u Srbiji. 

Nakon toga, predsednik Republike Srbije će se u 15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, sastati sa holivudskim glumcem, kao i sa njegovim srpskim kolegom Milošem Bikovićem.

Uveče, u 19 časova, Dep će u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz