Pretraži

Otac ubijene snimateljke zahteva da Boldvin prihvati krivicu za smrt njegove ćerke

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Naime, s obzirom na to da se još uvek nije utvrdilo ko je glavni krivac za tragičnu smrt Haline Hačins, mediji ne prestaju da pišu o Boldvinu i njegovoj porodici, ali i o ožalošćenim članovima porodice tragično nastradale direktorke fotografije. U skladu sa tim, oglasio se i Anatolij Androsovič, Galinin otac.

On je najpre rekao da ne razume Boldvinovu tvrdnju da je ubio njegovu ćerku "bez povlačenja okidača". Iako je u početku odbio da osudi Boldvina, sada insistira na tome da mora da preuzme deo krivice za smrt njegove ćerke.



  • Ne mogu da razumem Alekovo ponašanje. Zašto je pucao na probama? Revolver je tip pištolja koji ne puca pre nego što se povuče okidač i Alek je delimično kriv za potezanje smrtonosnog metka. Teško mi je da razumem kako on ne može da bude odgovoran za smrt moje ćerke – zapitao se nesrećni otac ubijene snimateljke i dodao da nije siguran da li će se njegov unuk Andros, koji ima devet godina, ikada oporaviti od ove tragedije.

Inače, policija je u subotu zaustavila Boldvina i njegovu suprugu Hilariju u Hemptonsu.

Prema izveštajima, ona je nakratko razgovarala sa policajcem pre nego što se vratila u vozilo. Još nije jasno zašto je par zaustavljen.

Podsećamo, prethodne nedelje, vlasti u SAD izdale su nalog za pretres Boldvinovog mobilnog telefona u toku istrage o smrti Haline Hačins. Veruje se da na telefonu možda postoje dokazi relevantni za slučaj.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz