Pretraži

Otac Britni Spirs traži od pevačice da plati njegove pravne troškove

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Otac Britni Spirs ima još jedan zahtev. Džejmi Spirs traži od njegove ćerke da nastavi da plaća njegove pravne troškove, uprkos tome što je u septembru smenjen sa uloge staratelja.

U peticiji na 27 stranica koju je dobio "ET", Džejmi traži od suda „potvrdu, ovlašćenje i uputstvo“ za Britninu isplatu advokatima koji „učestvuju u postupcima u vezi sa Džejmijevim tekućim fiducijarnim obavezama u vezi sa likvidacijom starateljstva".

U dokumentima se takođe navodi: „Brzo plaćanje na račun Džejmijevih advokatskih honorara je neophodno kako bi se osiguralo da se konzervatorstvo može brzo i efikasno okončati kako bi se omogućilo Britni da preuzme kontrolu nad svojim životom kako ona i Džejmi žele."

Britnin advokat, Metju Rozengart, odgovorio je na zahtev izjavom u kojoj je kritikovao Britninog oca.  • Gospodin Spirs je požnjeo mnogo miliona dolara od Britni kao konzervator, dok je svojim advokatima platio više miliona, sve od Britninog rada i teško zarađenog novca. Konzervatorstvo je prekinuto, a gospodin Spirs je sramotno suspendovan. U ovim okolnostima, njegova peticija nije samo pravno neutemeljena, već je i odvratna. Britni je oštro svedočila o bolu koji joj je naneo njen otac, a to samo doprinosi tome. To ne radi otac koji voli svoju ćerku – naveo je on.

U septembru je Džejmi suspendovan kao pevačicin staratelj. Dva meseca kasnije, četrdesetogodišnjoj pevačici je došla još jedna pobeda na sudu, pošto je konzervatorsko delo prekinuto posle 13 godina.

Ranije ovog meseca, sudija Brenda Peni presudila je da je Britni slobodna da sama vodi posao i upravlja svojim finansijama.

  • Sud dalje nalaže da Britni Spirs ima mogućnost da sređuje dokumente o poslovanju u svoje ime i da je poništen svaki prethodni nalog koji je ovaj sud doneo u vezi sa ograničavanjem njene sposobnosti da potpiše dokumente o planu imovine – navodi se u odluci.

Britnin advokat je proslavio pobedu u ime svog klijenta, rekavši u izjavi: 

  • Sudija Peni je to još jednom priznala danas tako što je pokazala da ima sposobnost da radi šta god želi. Nije bilo iznenađenje čuti sudiju Peni da je to rekla, ali to je bila potvrda onoga što svi znamo na osnovu 12. novembra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz