Pretraži

„OSVOJIO JE I ON MENE I JA NJEGA“: Tanja Savić iskreno o ljubavi, a otkrila je i koja joj je najveća mana

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić je otkrila brojne detalje vezane za svoj privatni i poslovni život.



Kako je i sama rekla, njena najveća mana je kašnjenje, a decu ne koristi kao izgovor u tim situacijama.

– Obično je to 10-15 minuta, ali danas sam baš preterala, dešava mi se i to. Ne mogu da se vadim na decu, ali frizer, beogradska gužva, deca, obaveze – rekla je ona.

Tanja već godinama izgleda isto, ali kao i sve žene, ponekad voli da se opusti uz nezdravu hranu kojoj ne može da odoli.

– Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome – istakla je.

Pevačica je rekla i da ne treba da obraćamo pažnju koga prati na Instagramu jer to ne znači da li u privatnom životu priča sa tom osobom ili ne.

– Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala – rekla je Tanja i dodala kako joj je jedna od prijateljica sa estrade Jana.

Tanja ima i tajnog obožavatelja koji joj je poslao i poklone, a pažnju je posebno privukao nakit koji je imala na sebi, a koji za nju ima veliku simoboliku.

– Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega – istakla je Tanja za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz