Pretraži

OSVETNIČKA PESMA: Evo kako je Majli Sajrus u novoj pesmi isprozivala bivšeg muža Lijama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

Naime, društvene mreže su preplavljene teorijama da je Majli pesmu posvetila Lijamu, iz razloga što ju je objavila na njegov rođendan, a pored toga čini se da tekst upućuje i na razne neugodne trenutke para.



Tako, već u prvim stihovima, Majli napominje da su "sagradili dom i gledali kako gori", čime verovatno aludira na kuću vrednu 2,5 miliona dolara u kojoj je živela sa Lijamom i koja je izgorela u požaru 2018. godine.

Za njihovu kuću vezuje se još jedan događaj, a to je, kako se spekuliše, Lijamova prevara i to sa 14 različitih žena.

Kako je nekoliko TikTokera istaklo, čini se da refren pesme odražava pesmu „When I Was Your Man“ Bruna Marsa, na čiju su muziku Majli i Lijam plesali na svom venčanju 2018. godine.

U originalnoj verziji, Bruno peva "Trebalo je da ti kupim cveće i držim te za ruku / Trebalo je da ti dam sve svoje sate kada sam imao priliku / Vodim te na svaku zabavu jer sve što si htela jeste da plešeš", dok je Sajrusova ovaj deo izmenila u  "Ja mogu da vodim sebe na ples / I mogu da se držim za ruku / Da, mogu da volim sebe bolje od tebe".

Pored toga, pevačica je u spotu, smatra jedan korisnik platforme Tiktok, nosila i Lijamovo odelo sa venčanja.

@yourbestfriendjoshua

The rumors were true… Selena Gomez is indeed dating Drew Taggart of the Chainsmokers. #selenagomez
♬ original sound – Joshua Pingley

Iako ni Majli ni Lijam nisu javno komentarisali spekulacije na internetu, bivši par — koji se prvi put sreo na snimanju filma „Poslednja pesma“ iz 2010. — nastavio je dalje od svog razlaza nakon skoro decenije zajedno. Ovih dana, Majli se zabavlja sa muzičarem Maksom Morandom, a jedan insajder je nedavno rekao E! Vest da je dvojac "veoma ozbiljan". "Zajedno su već oko godinu dana i Majli je zaista srećna", rekao je izvor. "Svi u njenoj porodici ih vole zajedno i misle da se dobro uklapaju."

U međuvremenu, Lijam se tri godine zabavlja sa glumicom Gabrijelom Bruks, a debitovali su na crvenom tepihu kao par u novembru. Nedavno je Gabrijela proslavila glumčev 33. rođendan slatkom objavom na Instagram Storiju, na kojoj je pisalo: „Lijamov je dan“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz