Pretraži

Osvanule fotografije modrica koje je Anđelina zadobila nakon incidenta sa Bredom! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Anđelina je fotografije dala na uvid FBI-u, a na njima se vide modrice na šaci i laktu, prenose američki mediji.



Ona tvrdi da ju je tokom tog leta Pit odveo u toalet u zadnjem delu aviona, zgrabio je za ramena i tresao dok je vikao kako im uništava porodicu, stoji u izveštaju FBI-a.

Njen bivši suprug i poznati holivudski glumac negira ove tvrdnje.

Međutim, crno-bele fotografije pokazuju modrice na Anđelininoj šaci i laktu, a ona tvrdi kako se Pit tokom celog leta ponašao čudno, neprestano se bunio i vikao na decu. Cela porodica je bila u šoku zbog njegovog ponašanja.

Bila sam smrznuta i uplašena, nisam znala šta da radim – rekla je glumica.

Pit je navodno rekao supruzi da njihovo dete Medoks "izgleda kao je***o dete iz Kolumbine", što je rezultiralo fzičkim obračunom, te da je holivudski glumac Džolijevu navodno zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu.

Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on je zabacio svoje telo unazad zbog čega je Anđelina udarila u stolice iza njih.

Inače, slučaj je tada prijavljen organima vlasti, a nedavno je otkriveno da je glumica pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv Pita.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz