Pretraži

OSUMNJIČEN ZA NASILJE: Numeru određen pritvor, evo kako se branio

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/HAZZE

Kako prenose mediji, reper se sumnjiči za nasilje nad bivšom partnertkom, te mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kako se piše, reper se branio ćutanjem i rekao da u ovoj fazi postupka neće iznositi svoju odbranu.

Javno tužilaštvo je potom tražilo da se Numeru odredi pritvor, a zbog sumnje da postoji mogućnost da će ometati postupak uticanjem na svedoke, preneo je Tanjug.



Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni Radivojević je tokom prethodne, kao i 2020. godine u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad partnerkom L.C, a koje oštećena nije prijavljivala iz straha, i zato što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

Kao jedna od posledica nasilja je i njeno hospitalno lečenje u Institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno, pišu domaći mediji.

Tužilaštvo je nakon toga obavilo razgovor i sa bivšom Numerovom partnerkom, koja je potvrdila da je trpela nasilje od svog bivšeg partnera. Istovremeno, ona je navela da zbog toga ima psihičke posledice, te da i dalje mora da uzima terapiju koju su joj prepisali psihijatri, što je potom potvrdila i majka oštećene. Takođe, navodi da ona nije jedina žrtva nasilja.

Tužilaštvo apeluje da se, ukoliko postoje, jave i druge njegove žrtve i prijave nasilje, što mogu učiniti u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u ulici Katanićevoj 15 ili elektronskim putem na mail: [email protected].

Podsećamo, reper je uhapšen zbog optužbi za porodično nasilje i prvobitno mu je bilo određeno zadržavanje do 48 sati, a ukoliko se dokaže krivica, zaprećena kazna zatvora za ovo krivično delo je od 3 meseca do 3 godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz