Pretraži

,,OSTVARILA SAM SVOJ DRUGI SAN“: Emina Jahović predstavila svoju kozmetičku liniju Yaemina beauty i izdvojila jedan poseban proizvod (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Emina je istakla da je na novom projektu sarađivala sa mnogo ljudi uz pomoć kojih je svakom proizvodu udahnula svoju dušu, a sada je konačno otkrila sve o svojoj prvoj kozmetičkoj liniji, koja nosi naziv "Your Life is Your Stage".

Jedan od posebnijih proizvoda koji je pevačica izdvojila je "She say yes", za koji ju je inspirisala veridba, koja se desila pre više od 10 godina. Ona je prilikom prosidbe pocrvenela, te je rešila da taj najemotivniji trenutak iskoristi za njegov naziv.



Pevačica je jednom prilikom rekla da je dan rođenja Yaemina beauty kozmetike najvažniji dan u njenom životu posle rođenja sinova Jamana i Javuza, koje je dobila u braku sa Mustafom Sandalom.

Emina je priznala da je roditelji nisu podržavali kada je bila mlada i želela da pokrene svoj biznis oko šminke. 

  • Sada sam ostvarena i samostalna žena i danas su svi ponosni na mene, a otac me, sigurna sam, posmatra odozgo i ponosan je na sve što sam ostvarila – rekla je ona i dodala da joj je posao pomogao da izađe iz teških životnih situacija, kada je imala uspone i padove.

  • Snovi su su me održavali i gurali napred. Imala sam dva sna: da budem kantautor i da imam svoju kozmetičku liniju. Danas sam ostvarila svoj drugi san – istakla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emina predstavila Yaemina beauty kozmetiku

A post shared by @ estrada.srbija on Oct 7, 2020 at 6:27am PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz