Pretraži

„OSTVARENJE SNA“: Korisnici društvenih mreža pohvalili Jelenin izgled (FOTO 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Mnogi pratioci, ali i hejteri, ne mogu da poreknu da ova "modna ikona" za svoje godine izgleda zanosno i vrlo provokativno.



Poznato je da često kači raznovrstan sadržaj, kao što su slike u izazovnim izdanjima, ali isto tako i objavljuje svoje najiskrenije mišljenje o mnogim temama.

Ovoga puta, Jelena se opredelila da na svom Instagram profilu okači fotku, koja otkriva skoro i najintimnije delove tela.

Veoma seksi i provokativna pevačica je pozirala u crnom kupaćem, čiji je gornji deo u obliku dva crna srca, koji prekriva isključivo bradavice. 

Donji deo bikinija su tanga gaćice, a na nogama je imala crne čizme do kolena, za koje pratioci predpostavljaju da su izuzetno skupe. Fotografiju koju je Karleuša objavila možete pogledati OVDE.

Komentara je bilo u velikom broju, a najviše je bilo pozitivnih.

 – "Bože kakva Riba koja je za svakog ostvarenje sna", "Ženo goriš", "Seksipilna i tako atraktivna" – su bili najčešći komentari.

Podsećamo, zanosna plavuša  se obratila pratiocima na Instagramu povodom srpske predstavnice na Evroviziji i javno je podržala Konstraktu i celu njenu ekipu. 

 – U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k****), ona je bljesak – ljutito je prokomentarisala Jelena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz